Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/28/2020 in Posts

  1. So, the browser did not find ORDER BY popularity DESC. The next step I would like for you to do is edit the skin template box.popular.php and at the very end of the file, add {debug}. Save the edited file. When you next ask for the Homepage, your browser will want to popup a window. Let it. (You may need to request the Homepage a second time if you need to give permission for the popup.) The popup contains all the variables assigned to the template. Scroll down to near the bottom and find $POPULAR in the left pane. If it is there, is there a value for it as shown in the right pane? It might be an array with 20 elements. (Do not post the array here. Just indicate if it is an array with 20 elements, or if the value is something else.)
    1 point
  2. What were your findings in admin, Store Settings, Layout tab? Verify that there exists a skin template named box.popular.php.
    1 point
  3. The debug section can be quite lengthy. Your browser has the ability to Find things in the web page. Usually by the keyboard combo CTRL-f. In the small bar that opens (maybe at the bottom of the browser window) enter one of the terms I mentioned above. If not found, find for the other term. Do NOT copy/paste the entire debug section into a forum post.
    1 point
  4. In admin, Store Settings, Advanced tab, enable debugging and enter your IP address in the adjacent field (www.showmyip.com). Then, on the Layout tab, verify there is a value greater than '1' for Number of popular products to display. Also note the Source data for popular products. Then request your homepage. At the bottom of the page will be a grey section with a lot of some diagnostic info. If the source is by Product Views, then have the browser find ORDER BY popularity DESC. If by Sales, have the browser find ORDER BY `quantity` DESC. If neither query is present, then we need to look elsewhere.
    1 point
  5. @radman420 by data issue i mean that it would appear no data (in this case Products) is been supplied to the $POPULAR variable which is used to load the popular products section. Since it appears to happen in both the Foundation and Amzin skin that would suggest that it isn't caused by the skins. All i can suggest is pop a message in Technical Help section as this is beyond a skin issue. Perhaps something went wrong during the CubeCart Update or a setting has changed. I'm running 6.4.1 with Amzin and Foundation and the popular box is loading fine so i'm not sure whats causing yours to not load since you updated.
    1 point
  6. Hey @radman420 In that case it would appear to be some sort of data issue then if it doesn't show in both Amzin or the foundation skin.
    1 point
  7. Hey @radman420 Just checked your site and theres no trace of the missing box so i can only assume that no data is been passed to $POPULAR used for it. Does it reappear if you switch to the foundation skin?
    1 point
  8. Hi @radman420 Sounds odd, neither the CC6.4.1 update or the skin update would affect the visibility of the popular products section as from my knowledge nothing was changed in relation to that. This behaviour is not occurring on any of my test setups so not sure what the cause would be. Have you tried going to site settings > layout and clicking save , then clear your sites cache ? Also, if you right click on the area the box normally is then click "inspect" or "inspect element" can you any html code in the console panel that relates to the popular products? Thanks, NiteFox
    1 point
  9. We provide patches for all bugs fixed between versions for our hosting customers nut no, they wont have been applied to 6.4.1 release zip file
    1 point
  10. I'd probably wait for 6.4.2 as 6.4.1 has a few bugs which have been fixed for 6.4.2 but not sure if the fixes have been applied to the current files for 6.4.1
    1 point
×
×
  • Create New...