Jump to content

peterp

Member
  • Posts

    274
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by peterp

  1. Hi All,

             I have unfortunately setup a cubecart v6 site that has a default language of UK-English which  causes county to be displayed and not State so does anybody know how I can change this default setting to be US-English

    Thanks for your help in advance

    best regards,

    Peterp

  2. Hi Brian,

                  Thanks for the reply when I talk about never I mean that whether the customer is registered or not as long as they do not leave the store that is leave the browser completely then they only see the splash screen once at the beginning. So for example if somebody entered the store for the first time they would see the splash screen, they then continue to order product and check it out and the they go back to the home page they should not see the splash screen again on returning to the home page. The plugin you mention would work if the customers were always going to be registered unfortunately this is not the case for this client, I think it is more like the captcha situation. Also maybe it could be parameter driven as captcha is

    Where do I find the captcha code and can I modify it to do what I want?

  3. Hi All,

               I have some html code that will produce a splash screen,but it would show up every time which is not what I require, what I would like to know has anybody modified cubecart so that a splash screen will only appear when first entered and then never again

    Hope somebody can point me in the right direction

    Best Regards,

    Peterp

  4. Hi Brian,

                Thankyou for your response I have had a look at the email templates and all looked fine I then did a test of my issue and all looks ok now go figure, I will keep an eye on this as issues do not fix themselves.

    Thanks again

    Best Regards,

    Peterp

  5. Hi All,

              I have a client that is running CC ver6.0.8 and has been running successfully however they have found that the admin email is being sent which has all the necessary fields such as customer, addresses, and order totals, however the individual lines that make up the totals are missing, has this occurred to anybody else. Could somebody point me in the direction where I can find the code that creates the email so that I can see what is being created.

    Thanks for your help

    Best Regards,

    Peterp

  6. Hi Brian,

    The 505 error is and internal server error 505 and it occurs when they try to backup the files. The blank screen occurs when they start the backup for the database 2 separate issues.

    If this makes it any different

    Best Regards,

    Peterp

     

  7. Hi All,

            I have a client who is running very well on CC ver 6.0.6 however when they try to do a backup of their database using the maintenance selection they just get a blank screen and see no further activity. They have mentioned that when they try to backup their files as a separate backup the result is eventually and error 505.

    Does anybody have any ideas as to how I can resolve these issues.

    Thankyou

    Best Regards,

    Peterp

  8. Hi All,

            I have a client that is currently running ver 6.0.8 and wants to upgrade to the latest version which I believe is ver 6.1.8 I know this is possible however I read somewhere that all upgrades cannot be done automatically anymore and that a manual upgrade should be done. If this is true could you please explain what is meant by a manual upgrade, does this mean that I would have to upgrade each version from 6.0.8 to 6.1.8 separately one at a time.

    Thanks for your help

    Best Regards,

    Peterp

  9. Hi All,

            I have a client who is on ver 6.0.6 and he wants to upgrade to the latest version, do I have to do a manual upgrade or is it OK to do the upgrade automatically. If he needs to do a manual upgrade how does he go about doing this.

    Thanks for you suggestions in advance,

    Best Regards,

    Peterp

  10. Hi all,

    Has anybody been successful in restricting this warning message in the Admin dashboard. It is creating some anguish with one of my newest clients who have just recently implemented ver 6.1.4 and are not ready to go through an upgrade just yet.

    Any help with regards to hiding this warning would be very musch appreciated

    Best Regards,

    Peterp

  11. Hi All,

            I'm getting an error banner when I enter cubecart that states that we are not using the curent version, as we have just started with our version we will upgrade later but we would like this banner to be stopped from displaying, I believe the file that needs to be changed is /admin/sources/dashboard.index.inc.php but my code skills are not up scratch for this simple change so could somebody direct me into the correct change please

    Much appreciated

    Peterp

     

  12. Hi all,

    I have seen some where that you can add product condition to have more than new, used and refurbished but for the life of me cannot remember how I did it I have search the forum but still cannot find anything about it, I have changed product.index.php and the definitions.xml and I'm sure that there was a couple other places that needed to be changed.

    Hope somebody can help me

    Best Regards,

    Peterp

  13. HI Brian,

    How do I know what a properly formatted config.xml is for the extension

    Sorry if I'm vague but i'm under pressure to get this working,

    This is also in relation to our previous converstations with reference to the web site failing, I have decided to scrap the previous installation of cubecarty 1.1.3 and start afresh. So I have started by recreating the database which is blank and then installing the ver 6.1.4 and then resetup everything but I have run into this problem. I also had a issue in the begin the upgrade to ver 6.1.5 just gave a blank screenn as well

    Hope you can help I need to have this completed by the end of this weekend

    Best Regards,

    Peterp

  14. Hi All,

    I originally posted this in the wrong forum sorry about that.

    I have a rather desparate issue that has just happened as I was trying to make a site go live. I am presented with a Message that says

    Notice: `name` is not allowed as a key in 'CubeCart_config' table! in /home/vinylpeter/public_html/classes/db/database.class.php on line 888

    When I look at the cubecart_config table its very first field is called 'name' , have I done something wrong in my setup or what I'm at my wits end with this the client is supposed to go live tomorrow and therefore this has become a super problem.

    Any suggestions as to what I can do will be very very much appreciated

    Thakyou,

    Best Regards,

    Peterp

    Hi All,

    I have done some investigation and this is fine when cubecart is used on a localhost however when it is exported to a hosted site it seems to not like the column named 'name' in the table cubecart_config.

    I don't know whether this helps or not All I know is it works locally OK

    Best Regards,

    Peterp

  15. Hi Brian,

    So correct me if I'm wrong but what you are saying is that for ver 6 of cubecart the admin Store Settings, General tab, has a list of Social Accounts doesn't work for the skin MICAN. Is there a way to make this template work, as I have downloaded from the market place a facebook plugin and it failed as well. It shows the facebook like button the the documents and the product detail however when you click on it just comes back with the word 'error' in red.

    CC61X also collects up the social plugins found in /modules/social/. Each plugin should have a function called getButtonHTML(). The HTML that this function creates is given to the template variable SHARE in Cubecart->_product() and ->_document().

    I'm sorry but I don't quite understand where the line above is supposed to be, and will this fix my problem.

    Thanks again

    best regards,

    Peterp

  16. Hi Brian,

    The message appears in popup screen that looks like it is trying to load a web page and the message appears in this popup screen. The screen I was in originally was a detail of a product so I tried a document site and the same thing occurred. what sort of entry should I have in store settings general for facebook, I have tried an url that looks like this "https://facebook.com/vinylrulesmusic" I have also tried my own facebook username which looks like this "peter.prentice.39" and with all these entry I get the same result. So what should I be entering in this field and example would be helpful if I'm doing it wrong.

    Thanks for your help it is very much appreciated

    Best Regards,

    Peterp

     

  17. Hi Dirty Butter,

    Thankyou for your fast response, unfortunately there is no real url for this site as it is under development and is only on a localhost machine. I was trying to demonstrate the feature a client so this is why I need it to work.

    Any further help will be very much appreciated

    Best Regards,

    Peterp

  18. Hi All,

    I am trying to get facebook to work from the general stores settings but unfortunately when I select the facebook icon on either the product details page or a site document I end up with a message that says:

    Sorry, this feature isn't available right now: An error occurred while processing this request. Please try again later

    I'm using the version 6.1.3 and the skin template is Mican

    I must be missing something in my setup but for the life of me cannot see what so if somebody could help I would really appreciate it

    Best Regards,

    Peterp

×
×
  • Create New...