Llamatronics

Member
  • Content count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Llamatronics

  1. So the last version of my website was all hand-coded - back in the mid 2000's... It was a PHP/MySQL Database driven site and worked fairly well, but it had aged... wasn't "modern" enough anymore... So I did alot of research, and testing multiple different cart systems - and landed on Cube Cart. It seemed to do, or have extensions to do most of what I wanted - and it was easy enough to modify for the rest - -so I started working;. The site has been live for a little over a month now - and is getting some results. It started with a basic skin, but with some google searching, some help from forum users, and a lot of trial and error, I think I am finally happy with the current state! Check it out, and let me know what you think! I would love to hear any feedback, and/or suggestions! www.LlamaTronics.com Thanks!
  2. That seems to have fixed it! Thanks so much!! Strange the the PayPal Pro Module would be using the wrong variable - but at least you helped me fix it!!
  3. Here is the log: Today, 11:10 Request Sent - https://api-3t.paypal.com/nvpPAYMENTACTION=Sale&IPADDRESS=XX.XXX.XXX.XXX&RETURNFMFDETAILS=1&INVNUM=170716-130938-4264&AMT=2.08&ITEMAMT=2.08&CREDITCARDTYPE=Visa&ACCT=4***********9922&CVV2=XXX&EXPDATE=082021&EMAIL=andy%40llamatronics.com&FIRSTNAME=D&LASTNAME=Gelsinger&STREET=XXX+XXXXXX+Rd&STREET2=&CITY=Janesville&STATE=WI&ZIP=XXXXX&COUNTRYCODE=US&CURRENCYCODE=USD&SHIPTOPHONENUM=XXXXXXXXXX&SHIPTONAME=Andy+Gelsinger&SHIPTOSTREET=XXX+XXXXXXXX+XX&SHIPTOSTREET2=&SHIPTOCITY=Janesville&SHIPTOZIP=XXXXX&SHIPTOSTATE=WI&SHIPTOCOUNTRY=US&BUTTONSOURCE=CubeCart_Cart_DP_US_v6&METHOD=DoDirectPayment&VERSION=112&PWD=XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX&USER=XXXXXXXXXXXXXXXX.com&SIGNATURE=XXXXXXXXXXXXXXXXX-XXXXXXXXXXXXXX Response receivedTIMESTAMP=2017%2d07%2d16T18%3a10%3a09Z&CORRELATIONID=97bd3fcf8c87d&ACK=Success&VERSION=112&BUILD=33063964&AMT=2%2e08&CURRENCYCODE=USD&AVSCODE=Y&CVV2MATCH=M&TRANSACTIONID=XXXXXXXXXXXXXXXX I wasn't sure what all should be X'd out - let me know if I did too much! Also - this seems to match that shows up in the transaction log on the order as well - Status: Success. Thanks for looking into this!
  4. UPDATE - Well, I went through everything from that post - updated my Sanitize class file, cleared all cache except images - then did a test order - still stuck at pending... Anyone have any other advise? I haven't updated to 6.1.8 yet because of multiple non-stock edits I didn't want to have to redo...
  5. Yeah - I did notice that - but wasn't sure it was 100% the same thing... I'll dive a little deeper into it and see if that helps.
  6. When a Paypal payment comes in using PayPal Pro (CC Processing) - I get the email from Paypal that I have received a payment - but the order is stuck at "pending" until I manually change it to "processing"... I'm on CC version 6.1.7 Paypal Pro & Express version 1.1.9. Transaction log looks like everything was successful - order just didn't switch to processing - or trigger the confirmation email... Transaction ID Status Amount Gateway Date/Time Notes XXXXX584AF406592Y Success $44.74 PayPal Card Payment Today, 17:03 CVV2 correctly matched. Any help would be appreciated! It's not a big deal - just annoying to have to manually change the status of every order... If you need the site URL its www.LlamaTronics.com Thanks!
  7. I think I am having a similar issue to this now... When a Paypal payment comes in using PayPal Pro (CC Processing) - I get the email from Paypal that I have received a payment - but the order is stuck at "pending" until I manually change it to "processing"... I'm on CC version 6.1.7 Paypal Pro & Express version 1.1.9. Transaction log looks like everything was successful - order just didn't switch to processing - or trigger the confirmation email... Transaction ID Status Amount Gateway Date/Time Notes XXXXX584AF406592Y Success $44.74 PayPal Card Payment Today, 17:03 CVV2 correctly matched. Any help would be appreciated! It's not a big deal - just annoying to have to manually change the status of every order... If you need the site URL its www.LlamaTronics.com Thanks!
  8. I have USPS and UPS setup for shipping companies. Some are Air services. I am now adding some products that can only be shipped by UPS Ground. Is there any way to set it up so if any of these products are in the shopping cart, it won't allow USPS or UPS Air shipping options? Thanks for the advice!
  9. Well - I decided to add a bunch of language packs. Interesting thing - logging in as a user for the first time defaults their language to English UK - even though every setting I have Says US... But - if they logged in user selects US - then everything works as expected... Still very odd!
  10. yeah, I agree... just was trying to fix it... do you have any other suggestions? It seems when logged in, it tries to use en-GB and if that doesnt exist, it uses default....
  11. a secure copy of the language file? do you just mean download it?
  12. Ok - sorry for all the updates/posts. I ended up editing the master language file to the wording I want, and now everything seems to be correct logged in or out. Thanks again for your help!
  13. Default is set to English(US). I'm going to try copying the US file and call it UK and see what happens Hmm... same result... I'm going to look in the templates and see if I can hardcode en-US. Ok - hardcoded en-US successfully - although, some elements are still not using the US language. I'm guessing some other php files must also have a language coding. I'll keep digging. Getting there though!
  14. Wow, that's odd! I, can't find anywhere in the GUI to change it. Is that somewhere in the theme templates I can edit?
  15. Thank you for your reply. Can you register for an account, then when logged in, see what it says.