Jump to content

shaununouk

Member
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by shaununouk

  1. For a product with no colour options, when this is zero stock a banner across the image appears to say "Out of Stock" and with products with various colour options, any option then showing zero, the customer gets an error warning saying " Sorry but the chosen product option combination is out of stock or the last of the stock is already in your basket " when they attempt to add that item to the basket. Hopefully everything is now working correctly.
  2. Ahh, to be honest I did not know what the system clipboard was, I have now deleted the three original lines above, etc as requested in your previous reply and all is now working as it should be with regards to the categories linking to the correct links. Thank you
  3. The edit as requested now looks like if($GLOBALS['config']->get('config', 'hide_out_of_stock')=='1') { $search_data['inStock'] = true; } // Presence of a join is similar to presence of a search keyword if (!empty($joins) || is_array($search_data)) { if($GLOBALS['config']->get('config', 'hide_out_of_stock')=='1') { $search_data['inStock'] = true; } if (!empty($search_data['priceVary'])) { // Allow for a 5% variance in prices I believe this to be correct, But still the same problem.
  4. I am logged out and have cleared cache, I have sent an email to you.
  5. Yes this is new to me, as never used this hide function before, may have been a problem that existed in the previous versions of my CC, I had just come across this thread and decided to test this hide out of stock function myself to see what would happen.
  6. I have just used or ticked this hide out of stock feature myself to see what happens, as I have a few listings with different colours and have the odd colour option that is now out of stock and it seems to break my shop category's. All 7 shop categories are displayed correctly but they only link to category ID No.1 and only show ID no.1 category even when you click on category no 3, 4 or 5. All 7 categories link and display correctly when I untick this hide out of stock feature and I will just leave the shop like this as I usually have it 100% stocked. I am using CC 6.4.9
  7. Thanks, cubecart is great software, really pleased with it, this template just gives it a more modern design.
  8. I am currently working on my website powered by cubecart when i get time after the day job. https://www.bobityboogemcrafts.co.uk/index.php Really please with this great template available from Amzin (Bootstrap Responsive Skin) by Nitefox designs https://www.cubecart.com/extensions/developer/nitefox-designs
  9. Ok, will try and restore a backup file. Thanks
  10. I hope you don't mind me jumping on this thread with regards to 6.2 Installation problems. But I did an update via ftp from 6.1.14 to 6.2 myself this morning with standard foundation skin, had green lights all the way through setup and installation, upon logging logging in to admin with new details, though nothing seems to have changed, checked that store overview said 6.2, it did. Open store up to view and noticed home screen banners displayed all 4 images down the screen and not sliding effect, other error was top right basket link never worked and also on all product pages, the specification tab info was displaying information underneath product description, so the tab button not working as it should. Got a panic on and managed to ftp 6.1.15 on instead, everything looks back to normal as in it seems to be working ok Just checked upgrade logs: not sure if this was from 6.1.15 errors. admin_****/skins/default/templates/products.coupons.php - Content after extract don't match source admin_*****/skins/default/templates/main.php - Content after extract don't match source admin_*****/skins/default/templates/settings.geo.php - Content after extract don't match source admin_*****/skins/default/templates/customers.gdpr.php - Missing but expected after extract Couple of system errors now as well. Today, 13:06 [Notice] /home/*****/public_html/admin_*****/sources/settings.index.inc.php:130 - Undefined index: path Today, 13:06 [Notice] /home/*****/public_html/classes/ssl.class.php:38 - Undefined index: _g Today, 13:05 [Notice] /home/*****/public_html/admin_*****/sources/dashboard.index.inc.php:380 - Undefined variable: smarty_data Check/Uncheck all With Selected: Will stick with 6.1.15 for now and see how things run over the next day or two.
  11. Where are these Instructions at for renaming the admin folder?
  12. Thanks, I will take a look at your global solution and will try and change it to this way, instead of changing it every time on templates when new updates happen.
  13. I have been a user of cubecart for the last few months and have overcome a few teething problems I had at the beginning and am processing orders and am now selling with my cubecart store. A little annoying niggle I have with the cart is the postcode is not in capital letters (as recommended by Royal Mail) when printing orders if the customer does not write them in capitals when ordering. As I use Integrated paper with a pull off customer address label I though I would have a look at the code. I changed the print label code in orders.print.php <div id="printLabel"> <div> {if !empty($order.name_d) && empty($order.last_name_d)}{$order.name_d}{else}{$order.title_d} {$order.first_name_d} {$order.last_name_d}{/if}<br> {if !empty($order.company_name_d)}{$order.company_name_d}<br>{/if} {$order.line1_d} <br> {if !empty($order.line2_d)}{$order.line2_d}<br> {/if} {$order.town_d}<br> {$order.state_d}<br> <span style="text-transform: uppercase">{$order.postcode_d}<br> </span> {$order.country_d} </div> <div class="sender">{$LANG.address.return_address}<br>{$STORE.address}, {$STORE.county}, {$STORE.postcode} {$STORE.country}</div> </div> by adding, changing to <span style="text-transform: uppercase">{$order.postcode_d}<br></span> to the {$order.postcode_d} <br> text. No idea if this is the correct way to complete this, but it seems to work okay!
  14. Scrap that last reply, not sure what is happening, I will reply to your message again Brian. Thanks
  15. I have managed to figure this out when Brian mentioned the floating div for the address as a printer setting error on my browser, The Header setting was too high, I have reduced this header setting and all is working as it should. Thanks for the assistance.
  16. Thanks for quick reply, I did have this happen on previous version 6.1.8 but managed at the time printing orders one at a time, I have just now only had time to mention this problem on the forum. I have just done the browsers (firefox) print preview, the address are missing from page 2 onwards.
  17. Took me ages to change my signature as could not find it due to font colour being faint, Whats that all about.
  18. In the unsettled orders, when I select 4 orders to print as in Check box(4), Dont change order status, then, print an Invoice, Go The first address will print and then the next 3 address will not print on paperwork. (customer delivery address top right corner just blank) All four customer address are showing on the Invoice print page that appears when you press go but they do not all print. I am currently just printing each order Individually and marking as order complete with no problems. Anyone else come across this problem.
  19. Yep, that sounds like a plan, I have invested time and money in the past few months into this cart but never realised I had made major errors on the upgrades. I will look into tech support and see if they can sort it out. Thanks
  20. No idea how I did it, I did once reinstall a backup in Cpanel when having trouble with my admin login, I think my cart is pretty broken, I don't really wish to continue working on it if not stable or set up right. Can I rollback the cart to an earlier version that just had the simple admin login and not admin.xxxx. I have already invested in the ebay software by noodleman and using that for ebay orders with no problems.
  21. shaununouk

    Hello!

    Thanks for the welcome
  22. Yep, that's me, I am a special type of stupid! I will bring the broken and unusual to the forum. I will have a look at the code line you mentioned.
  23. Yes, I have the two references in global.inc.php but pointing to different admin folders, eg admin.a1234 on the first line and admin.z0987 on the second line. I have done a manual install again via FTP on 6.1.8 but software said I have already updated to the latest version. Am I able to manually update backward, back to 6,1,7 and might wait for another update later in the year.
  24. Thanks for that Info and your help, I will do a manual reinstall for the 6.1.8 as the global.in.php is showing two different admin.XXXX folders with the first few lines.
  25. Hello Dirty Butter, Thanks for the welcome, I have done a couple of upgrades as been working on the website since April or May 2017, usually have just done the auto upgrades when admin page said required.
×
×
  • Create New...