gpzzone

Member
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About gpzzone

Contact Methods

  • Website URL
    www.gpzzone.co.uk

Profile Information

  • Gender
  • Location
    UK
  1. Documents - renaming the url doesn't work

    OK so I have some more data - For clarity this issue is around Documents and not categories. So if I create a page called "this is a test" and rename the url to test.html -then save. (see attached) The SEO url is automatically generated as this-is-a-test.html. The SQL database is recording the url as test.html. (see attached) The browser will return a 404 error if you attempt to access test.html, whereas it is succesful if you use the automatically generated SEO url of this-is-a-test.html. Skin is Mican and the cat_id (when hovering over edit) is 41. So to summarise - the process of creating a document creates a navbar link based upon whatever the url is that you specify (in my case test.html) but the only way to access the page is to use the automatically generated SEO url. (yhis-is-a-test.html) I hope that helps
  2. Documents - renaming the url doesn't work

    I thought that too, so I tried umpteen combinations including no numbers, all lower case etc, but every time the unique url field appeared to be ineffective. Using a single word page title and url creates no problems, but specifying a url that differs from the page title prior to saving the page doesn't work as it defaults to the page title. Similarly any attempt to amend the url once the page (and default url) have been created is fruitless. It's not the end of the world as I said I now use the workaround whereby I create the page using the desired url and then return to amend the page title later. Thanks for the support.
  3. It may be my system, but I think it's a bug so I'm asking the more learned folk here for their opinion. If I create a new document with a long page title - in my case it's " GPZ 1000RX model identification" but want a simpler url, let's say simply "1000RX" Cubecart seems to ignore my preferred url and automatically defaults to the page title as the url. Any attempt to change the url after the initial creation of the page are futile. As a work around I'm having to entitle the page with whatever I want the url to be and then save the page at the point of creation, this secures the shorter url. I then revisit the document and edit the main page title to what I want it to read It appears that the custom url field isn't working. Or is it my system - CC 6.18. I am very new to CC so please be gentle with me!
  4. Hi I'm in the latter stages of satisfying myself that CC is the way ahead for me and have encountered a strange issue. CC6, Mican theme. Product description, CKEditor console If I write a few sentences about a product in the console and throw some nice line breaks in to make it pleasing on the eye it ignores them and simply paints a mass of words into the description field on the product page. It doesn't matter whether I use HTML or basic (WYSIWYG) text -the output on the product page description is the same. It does however seem to be more prevalent if I paste the details... For example, 1a 2b 3c in the ckeditor console would be rendered as 1a2b3c on the product page Does anyone have any ideas because ckeditor is supposed to be WYSIWYG, but no matter I type or what HTMLcodes I use it's not happening for me! Thanks in advance Craig DAVIES
  5. All done thank you - just for anyone else's benefit and by way of a conclusion....... Mican skin Remove mailing box susbscription by commenting out skins/mican/templates/main.php change line 61 from {$MAIL_LIST} to {* $MAIL_LIST *} Remove currency and language boxes by commenting out skins/mican/templates/main.php change line 41 to read {$SEARCH_FORM} {* $LANGUAGE *} {* $CURRENCY *} Thank you once again Bsmither.
  6. Hi just upgraded to v6 and my tweaked script in which I'd commented out the Mailing list, currency selector and language selector is no longer effective. Could someone please help me by advising which lines in classes/gui.class.php I need to comment out, my early attempts failed miserably. I'm trying to remove, Mailing List subscription box, Currency selection box and language selection box. Thank you in advance. Craig DAVIES
  7. I've solved this, but not by identifying the issue. I've upgraded to 6.1.8 and upgraded the php version running it. Thanks for your help Gentlemen. Craig DAVIES
  8. Getting warm - I thought the error log was in the root folder - then I checked the admin pages. [Exception] /var/www/vhosts/gpzzone.co.uk/shop.gpzzone.co.uk/includes/lib/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php:127 - Unable to load template file 'templates/categories.index.php' As for the elderly hosting environment - that's why i need to move away from Actinic - it's a bit like XP and creaking and groaning quite a lot. I'm trying to build the CC site alongside the existing one to avoid glitches when I upgrade the domain. Thanks for the help chaps. Craig DAVIES
  9. How to Create the Error Log

    Thank you very much for the reply The page is totally white - no nav bar on the left, the remainder of the admin panel functions correctly. I've created the ini.custom.inc file and placed it in the root directory. I've then navigated to the categories page and checked for an error_log in the root directory - it's not there.
  10. Hello and good evening from Wiltshire,UK. I'm new to Cubecart and have been playing with it for a week or so. I currently have an Actinic v10 ecommerce site (10 years+) and am intending to replace it with a Cubecart one. I'm slowly teasing out a few modifications to the Mican Blue skin, and so far I've made about half a dozen alterations , so nothing too drastic. Oddly I have two issues, the first is that my Categories page in the admin area is now totally empty, I've reversed the skin changes that I've made and it remains totally empty - I've also cleared the cache following every change. This is the most pressing issue The second is merely an annoyance and almost certainly unrelated - when I'm logging in I always have to enter my details twice! It's never succesfull on the first attempt and always succesful on the second -wierd! I'm using CC 5.2.16 and any advice will be gratefully received Server Type Linux Web Server Apache (cgi-fcgi) PHP 5.4.45 PHP Max Post Size 8.00 MB PHP Maximum Upload Size 2.00 MB PHP Memory Limit 128.00 MB MySQL Version 5.5.55-0+deb7u1-log MySQL Packet Size 32.00