Jump to content

kurraglen

Member
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by kurraglen

  1. Thanks for all of your help and the explanation. Much appreciated. Thanks again, Bruce
  2. The error log file is huge (nearly 20 meg) but the latest few in it are: </scrip in /home/kur49073/public_html/shop/includes/lib/smarty/plugins/function.combine.php on line 163 [13-Sep-2021 19:19:11 Australia/Sydney] PHP Warning: File /home/kur49073/public_html/shop/<script src="https://www.paypal.com/sdk/js?client-id=AbbgN73WS7pChj6Os4nx-zJwvwrMwpFirXmxCvWy3M--ooCJZJ9owtS96z0IqDB-9fvgtAidMAzi2P71&currency=AUD&components=messages"></script> <script> $(document).ready(function() { if ($("#ptp").length) { var amount = parseFloat($('#ptp').attr("data-price")); if($('.product_wrapper #main_content form .row .row').length) { $('<div class="pad-top" data-pp-placement="product" data-pp-message data-pp-amount="'+amount+'" data-pp-style-layout="text" data-pp-style-logo-type="inline" data-pp-style-logo-position="left" data-pp-style-text-color="black" data-pp-style-text-size="12"></div>').insertAfter(".product_wrapper #main_content form .row .row"); } else { console.error("PayPal Message Error: DOM Element '.product_wrapper #main_content form .row .row' - Doesn't exist! Please check your PayPal Commerce settings."); } } }); </scrip in /home/kur49073/public_html/shop/includes/lib/smarty/plugins/function.combine.php on line 163 I can't see any that relates to a skin issue. No I don't have debug turned on.
  3. Thanks Brian, Changing the element.js_head.php to what you suggested has rectified the issue! I had a ini-custom.inc.php file in there already from a previous issue and the error log was huge. I downloaded and then removed the error log file and there is no new log file. Question is, do I leave the element.js_head.php the way it is now, now that it is working or would that cause other issues? On another note, you may remember the issue that I had with the review form not working, - well that also is now working as expected. Thanks, for your time and effort. Bruce
  4. All I can tell for the PHP version is in the cPanel it says version 7.1 The element.js_head.php contents are: {assign var=js_head value=[ 'skins/{$SKIN_FOLDER}/js/vendor/modernizr.js', 'skins/{$SKIN_FOLDER}/js/vendor/jquery.js']} {foreach from=$HEAD_JS item=js} {$js_head[] = $js} {/foreach} {combine input=$js_head output='cache/js_head.{$SKIN_FOLDER}.js' age='604800' debug=false}
  5. I checked the main.php file and it has the element.js_head.php in it. I just tested it with the default skin and it has the same issue.
  6. I have a couple of customers reported that when they go to a product page, the shopping cart won't show when clicked or hovered over. I tested it myself and when I go to the product page and add a product to the cart, the cart won't show unless I go to the main shop index page. However, if the item is added from the main shop index page, the cart shows. The products are added to the cart but won't show on any of the individual product pages. The site is: https://www.kurraglenindustries.com.au/shop/index.php Cubecart version is: 6.4.4 using Noodleman V6 skin. Thanks in advance, Bruce.
  7. Hi Brian, Sorry for the slow reply, had a busy week. I did try what you suggested but no luck unfortunately. There doesn't appear to be any errors related to JS or CSS files either. Not to worry, I really appreciate your help anyway.
  8. Sorry Brian, that didn't do the trick unfortunately.
  9. Thanks Brian. The reviews used to work and I haven't changed any of the files. As far as I know, it is the latest version. I turned on debug mode, but I cannot see any errors relating to js or css files.
  10. Yes the element.js_head.php file is in the templates folder. Code in it is: {assign var=js_head value=[ 'skins/{$SKIN_FOLDER}/js/vendor/modernizr.js', 'skins/{$SKIN_FOLDER}/js/vendor/jquery.js']} {foreach from=$HEAD_JS item=js} {$js_head[] = $js} {/foreach} {combine input=$js_head output='cache/js_head.{$SKIN_FOLDER}.js' age='604800' debug=false} Also there is a file: c40ca.js_head.noodleman_v6_20190831161300.js in the cache folder.
  11. Thanks Brian, Those statements are in the main.php file and I have removed the other 2 additional statements but same thing unfortunately. I did clear the cache just in case. Bruce
  12. Hi Brian, Yes, it is https://www.kurraglenindustries.com.au/shop/ Thanks.
  13. I have reviews turned on but a customer informed me that he couldn't leave a review. When the Write a Review button is clicked, instead of the review form showing, the page scrolls to the top. I am operating the latest version of Cubecart 6.4.4 with Noodlemans skin. If I change to the default skin, the reviews are able to be added.
  14. Thanks @bsmither, All appears to be working again with both the Aust Post and Ebay Orders module. I'm not sure why but, cURL had been disabled. They now have enabled it again. Thanks and appreciate your help.
  15. Hmmmm. Bother. What now? Any other suggestions where to look? Not sure if related but from the system error logs: [<strong>Exception</strong>] /home/kur49073/public_html/shop/modules/plugins/ebay_orders/admin/eBaySession.php:0 - Call to undefined function curl_init()
  16. In debug mode, it is showing an error. Not sure if this is causing the issue, @bsmither 1 Hack: 1614585575.50860 --- Duration: 943 ┬Ás [ERROR - NOT CACHED] INSERT INTO `cc2h_CubeCart_system_error_log` (`message`,`url`,`backtrace`,`time`) VALUES ('[<strong>Notice</strong>] /home/kur49073/public_html/shop/classes/session.class.php:608 - Undefined index: samesite','https://www.kurraglenindustries.com.au/shop/index.php?','set_cookie() (session.class.php:721)\n_start() (session.class.php:165)\n__construct() (session.class.php:184)\ngetInstance() (controller.index.inc.php:37)\ninclude() (index.php:20)\n','1614585575');
  17. Hi Tony, I just tried again now. Same issue. I have checked the settings and all is the same as it was when it was working. @bsmither I am wondering if for some reason there is a PHP extension not enabled that should be.
  18. I just checked the Auspost API page here: https://status.developers.auspost.com.au and it indicates all is OK. I would have thought even if the API was the problem that the Refine Estimate calculator should still show but it doesn't. I borrowed this image from one of the other posts, but this is the thing that is not showing either which makes me think that it is more than an API issue.
  19. Hi, Also, I noticed that I placed Cubecart into debug mode, there's a heap of red text that appear to be errors.
  20. Hi, The last Request Log shows: Request Sent (fsock) - http://digitalapi.auspost.com.au/postage/parcel/domestic/service.json from_postcode=2852&to_postcode=2852&length=5&width=5&height=1&weight=1.31 Response received <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"> <HTML><HEAD><META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-1"> <TITLE>ERROR: The request could not be satisfied</TITLE> </HEAD><BODY> <H1>400 ERROR</H1> <H2>The request could not be satisfied.</H2> <HR noshade size="1px"> Bad request. We can't connect to the server for this app or website at this time. There might be too much traffic or a configuration error. Try again later, or contact the app or website owner. <BR clear="all"> If you provide content to customers through CloudFront, you can find steps to troubleshoot and help prevent this error by reviewing the CloudFront documentation. <BR clear="all"> <HR noshade size="1px"> <PRE> Generated by cloudfront (CloudFront) Request ID: PGcOKdv7uuEH5jYJwWgUHxZPEiNuF0pwygPYauOB8g7AZoA53aVYkA== </PRE> <ADDRESS> </ADDRESS> </BODY></HTML> I just noticed that there should be a box where the customer can enter there post code to get a delivery cost. That isn't on the page.
  21. For some reason where an item is added to the cart, is returns and error: The following errors were detected: Unfortunately there are no suitable shipping methods available for your order. This may be because the total weight of your order is too high or we cannot ship to your country. I have changed anything (and the item selected is only light), apart from the fact that Cubecart was inaccessible and returned an error. I had our hosting provider look at it and he said that it was an incorrect PHP version which is strange because we hadn't changed it. I also have a problem with the Ebay Orders module which is showing a couple of blank pages. I have sent a message to Alec who developed the Ebay module and am waiting to hear back from him regarding the Ebay module. My concern now is the Australia Post module showing that incorrect message. Thanks Bruce.
  22. Just an update. Order numbers are generated when the order is processed through Cubecart store but not when the order has been done through Ebay.
  23. Hi Noodleman, I upgraded to 6.4.2 on Sunday, 24 January 2021 and have processed a fair few orders since without any issues. Maybe silly question? How do I raise a support ticket? Thanks Bruce
  24. I have Ebay Orders module working Cubecart V6 and up until now both have worked fine until now. The last two orders synced from Ebay don't record any Cubecart order number. Any clues anyone? I have attached a screenshot. Cubecart version is the latest one. I just updated to the latest Ebay Orders after the first Ebay sale failed to record an order number but after updating to the latest Ebay Orders it is still not recording an order number.
×
×
  • Create New...