Jump to content

Lynne in NY

Member
  • Content Count

    50
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Rochester, New York
  1. ...bummer. Thanks for the quick response and follow through.
  2. I've uploaded some files to a "Backups" folder under the File Manager's "Download" function. But now that they are there, I don't see anywhere I can actually download them back to my computer. When I click on them I get a Forbidden 403. Do I need to do something to make the downloads permissible?
  3. I would like to add some text to the Product Review form that states the email that is required will not be sold or shared. Where can I make that modification, please?
  4. Perfect! Thanks! (I just commented out the code, didn't delete it entirely because... well, you never know.)
  5. Oh boy. Here is the situation. We were working with another cart under aucontraireartS.com, and after months of frustration and bugs I installed CC under aucontraireart.com (no 's'). After deciding to fire the programmer and use CC, I didn't want to go through the whole CC install and set up that we'd worked a few weeks on under the ...art.com domain. So I deleted the ...artS.com web site and parked its domain on the ...art.com web site so that anyone who goes to ...art$.com automatically gets redirected to ..art..com So when logging into admin, we've been using ...art.com. When we use the store we use ...art$.com. So I logged into admin under BOTH ...art and ...art$ so I could see both ip addresses at the same time as users online, and neither of them were recognized as admins (the admin box was not checked).
  6. In the SESSION section before logging out there was also '_recaptcha'. I see all of that exactly as you described. However- I've been seeing all along in the admin statistics under 'who's online' my ip address, and I noticed in the SESSION '_client' it was different. I verified it was different by checking the ip address in the admin statistics under 'who's online' again. So then I checked what should it be (whatismyip.com) and the one in the '_client' is correct. Update: Oh, and I just realized I didn't enter my ip address when I turned on debugging. So quite possibly this over sight on my part got us quicker to the problem?
  7. I found a product that the tax class wasn't set so I ran an audit on the inventory table to look for any products <> 1 and found 6. So I thought I would just make the tax code default to 1 in the table, but when I tested that, it didn't work. Is there another way I can make that default happen when the product gets inserted into the table the 1st time?
  8. This issue with the software not recognizing Administrators is ongoing. Another clue we just discovered to prove that something broke (we sure would like to know what!) is that when viewing the customers online, we see our IP Addresses in the list but the Administrator boxes aren't checked. Does anyone know specifically how the code determines an Administrator? i.e, what field values are analyzed, what modules do the analyzing?
  9. I will try that, thanks. ...if I make a copy of the .xml file in the same folder, would that get removed on an upgrade? Just thinking I'd like to have a copy to do a string comparison on after upgrades.
  10. This is an example of how the images are rendering. The small one is an image that was recreated somehow other than by %, which actually could enhance the image. I expect to lose some clarity on enlargements, it's not too bad. But the clarity on either falls far short of the example given in the aforementioned "support.cubecart" link.
  11. I don't care about the email address, but thanks for the heads up on the recaptcha. The rest is fairly useless to anyone who would try to access the account. Problem does still exist, I guess we'll just have to live with only being able to make changes behind the curtain while in front of the audience. Sucks... though I suppose I can rig up a link to some code to activate an index.htm that says we're off line, but that won't prevent anyone from getting into the store from links they have from previously been there.
  12. I will try to look into that server question... but it's never been at issue before. It's a dedicated server (mine). And everything has been working fine for the last month or so that we've been building with CC. Regardless, even if there were a server side new cache rule (and there've been no recent server updates), I generally set up all web sites to refresh per session. I'm tied up now in another fire ... but thanks all for the input and I will get back to this soon! If not this evening, tomorrow for sure!!
  13. Ok, I got it decoded, but I can't figure out which part controls the store to be online for admins? \/","catalogue_latest_products":"1","catalogue_latest_products_count":"9","catalogue_popular_products_count":"10","catalogue_popular_products_source":"0","skin_folder":"foundation","skin_style":"default","admin_skin":"default","skin_change":"0","disable_mobile_skin":"1","download_expire":"36000","download_count":"10","stock_level":"1","basket_out_of_stock_purchase":"0","stock_warn_type":"1","stock_warn_level":"1","product_weight_unit":"Kg","show_basket_weight":"0","basket_allow_non_invoice_address":"1","stock_change_time":"2","hide_out_of_stock":"","update_main_stock":"","store_title":"Au Contraire Arts","store_meta_description":"","seo_add_cats":"2","seo_cat_add_cats":"1","seo_metadata":"2","ssl":"1","standard_url":"http:\/\/aucontraireart.com","cookie_domain":".aucontraireart.com","offline":"1","offline_content":"<html>\r\n<head>\r\n\t<title>Store Offline<\/title>\r\n<\/head>\r\n<body>\r\n<p>We are offline right now. Please visit again soon.<\/p>\r\n<\/body>\r\n<\/html>\r\n","email_method":"mail","email_name":"Au Contraire Arts","email_address":"[email protected]","email_smtp_host":"","email_smtp_port":"","email_smtp":"0","email_smtp_user":"","email_smtp_password":"","debug":"0","debug_ip_addresses":"","cache":"1","proxy":"0","proxy_host":"","proxy_port":"","fuzzy_time_format":"%H:%M","time_format":"%b %d %Y, %H:%M","dispatch_date_format":"%b %d %Y","time_offset":"0","time_zone":"America\/New_York","r_admin_activity":"30","r_admin_error":"30","r_email":"30","r_request":"30","r_staff":"30","r_system_error":"30","feed_access_key":"8Or6Luioc6xE","store_copyright":"<p>&copy;2019 aucontraireart.com - All rights reserved.<\/p>\r\n","product_clone":"1","product_clone_images":"","product_clone_options":"","product_clone_options_matrix":"","product_clone_acats":"","product_clone_main_stock":"1","product_clone_code":"1","product_clone_translations":"","product_clone_redirect":"","dbl_opt":"","cookie_dialogue":"","bftime":"600","bfattempts":"5","oid_prefix":null,"oid_postfix":null,"oid_zeros":null,"oid_start":null,"oid_col":"cart_order_id","csrf":"1","enc_key":null,"ssl_url":"https:\/\/aucontraireart.com","ssl_path":"\/"}
  14. OMG.... I was just logging into the databases when this popped in..... hold that thought. Holy moly.... The data in the config table is all encrypted. I can't fix it thru resetting something there. I just wanna get things back to normal without completely losing everything in a re-install. BhdGgiOiJcLyJ9
×
×
  • Create New...