Jump to content

dianepep

Member
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by dianepep

  1. Yes my first store is version 6.2.5 and this store is 6.2.9. I forgot the versions were different. I'm sorry I wasn't making myself clear enough. When I logon to Cubecart's Admin Panel the address bar says "Not Secure | ...." I will attach a screen shot. I clicked on the lock you told me to and that got rid of the "Not Secure" message. I would have had no idea to even try that. Thanks again so much.
  2. Yes. It is as soon as I logon to the Admin Panel Dashboard. It says "Not Secure | ilovemybigbooty.com/admin_klvcct.php". If I copy the address it is showing http://ilovemybigbooty.com/admin_klvcct.php. In Settings, SSL I enter Secure URL as https://www.ilovemybigbooty.com and it reverts it to http://www.ilovemybigbooty.com but on my first store it shows the same thing and I do not see" Not Secure" so I assumed it just shows it without the "s" in Admin Panel, Settings, SSL On the website itself it is showing https.
  3. I certainly do appreciate your time and help. I'm trying to decide whether I think it's safe to go live and start testing products or if I should start from the beginning and reinstall cubecart and copy everything from my original store again. If it stays with it just showing a blank page thats no big deal but that's what happened before and then I started getting the http error 500 and unable to log into admin panel. Maybe I will wait a week or so to see what happens. Also, I hate to ask you about another issue when you have given me so much of your time and help already but I have not been able to find an answer on the forums for another issue I noticed, my admin panel address says not secure. I do have ssl enabled. Do you know what I could have done wrong for it to say Not Secure? Thanks again so much
  4. No other errors in Error Log, System Error Log tab. Core table lists the php-errors log which I displayed previously. The only thing in that is the possible phishing attack info above. In log-errors, the two columns say "on".
  5. There were no banners showing in Maintenance, Database tab.
  6. There's just an access log with this information logged in it from when I cleared the error logs: 2601:49:: - - [08/Jul/2020:19:11:01 -0400] "GET /admin_klvcct.php?_g=maintenance HTTP/1.1" 200 8326 ilovemybigbooty.com "http://ilovemybigbooty.com/admin_klvcct.php?_g=settings" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/83.0.4103.116 Safari/537.36" "-" 2601:49:: - - [08/Jul/2020:19:11:02 -0400] "GET /admin_bdoybl/skins/default/js/styles/styles.php?f784505b689c0865c0ecc7a1981feb52 HTTP/1.1" 200 49471 ilovemybigbooty.com "http://ilovemybigbooty.com/admin_klvcct.php?_g=maintenance" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/83.0.4103.116 Safari/537.36" "-" 2601:49:: - - [08/Jul/2020:19:11:02 -0400] "GET /admin_bdoybl/skins/default/js/plugins.php?f784505b689c0865c0ecc7a1981feb52 HTTP/1.1" 200 109539 ilovemybigbooty.com "http://ilovemybigbooty.com/admin_klvcct.php?_g=maintenance" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/83.0.4103.116 Safari/537.36" "-" 2601:49:: - - [08/Jul/2020:19:11:03 -0400] "GET /index.php HTTP/1.1" 200 11647 ilovemybigbooty.com "http://ilovemybigbooty.com/admin_klvcct.php?_g=maintenance" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/83.0.4103.116 Safari/537.36" "-" My php-error log I setup has this in it from July 3rd until today. When I log into my Admin Panel I notice it says Not Secure. I'm wondering if the following errors have something to do with that. [08-Jul-2020 02:04:28 UTC] PHP Notice: Possible Phishing attack - Redirection to 'http://ilovemybigbooty.com/admin_klvcct.php?_g=login' is not allowed. in /homepages/1/d236694210/htdocs/clickandbuilds/cubecart/Ilovemybigbootyshop/classes/admin.class.php on line 438 [08-Jul-2020 19:38:07 UTC] PHP Notice: Possible Phishing attack - Redirection to 'http://ilovemybigbooty.com/admin_klvcct.php?_g=login' is not allowed. in /homepages/1/d236694210/htdocs/clickandbuilds/cubecart/Ilovemybigbootyshop/classes/admin.class.php on line 438
  7. Those changes worked and now I can access my product details page and my social media pages! Thank you! I do still get a blank page when I try to clear error logs or request logs but it does clear them, it just does not update back to the maintenance tab. Do you think that is something I have to worry about and try to fix? I'm a little worried about it because that is what it was doing for a few days before it decided to give me http error 500 when trying to get into the admin panel.
  8. If it happens again I will check the maintenance, database tab for errors. I have no errors showing there now that it's fixed. I understand the auto-increment now. Thanks for the explanation. I looked at the CubeCart_seo_urls database but do not understand what the fields should be. There is an id, item_id, and custom fields. I assume the custom field is to signify whether someone made custom urls. I cleared all auto-generated seo urls under maintenance tab, and looked at the .htaccess file and compared it to the .htaccess file for my first store(which should be the exact same thing except the first store has 3 added products) and there were changes made by my hosting company. Could there be an issue in the .htaccess causing this? I will place the new code below: ##### START CubeCart .htaccess ##### ### GZIP Compression ### <ifmodule mod_deflate.c> AddOutputFilterByType DEFLATE text/text text/html text/plain text/xml text/css application/x-javascript application/javascript </ifmodule> ### Files Expiration ### <IfModule mod_expires.c> ExpiresActive On ExpiresByType text/html "access 0 seconds" ExpiresDefault "access 7 days" </IfModule> ### File Security ### <FilesMatch "\.(htaccess)$"> Order Allow,Deny Deny from all </FilesMatch> ### Apache directory listing rules ### DirectoryIndex index.php index.htm index.html IndexIgnore * <ifModule mod_headers.c> Header always append X-Frame-Options SAMEORIGIN </ifModule> ### Rewrite rules for SEO functionality ### <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] ##### START v4 SEO URL BACKWARD COMPATIBILITY ##### RewriteCond %{QUERY_STRING} (.*)$ RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule cat_([0-9]+)(\.[a-z]{3,4})?(.*)$ index.php?_a=category&cat_id=$1&%1 [NC] RewriteCond %{QUERY_STRING} (.*)$ RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule prod_([0-9]+)(\.[a-z]{3,4})?$ index.php?_a=product&product_id=$1&%1 [NC] RewriteCond %{QUERY_STRING} (.*)$ RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule info_([0-9]+)(\.[a-z]{3,4})?$ index.php?_a=document&doc_id=$1&%1 [NC] RewriteCond %{QUERY_STRING} (.*)$ RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule tell_([0-9]+)(\.[a-z]{3,4})?$ index.php?_a=product&product_id=$1&%1 [NC] RewriteCond %{QUERY_STRING} (.*)$ RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule _saleItems(\.[a-z]+)?(\?.*)?$ index.php?_a=saleitems&%1 [NC,L] ##### END v4 SEO URL BACKWARD COMPATIBILITY ##### RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> ### Default store 404 page ### ErrorDocument 404 /index.php ## Override default 404 error document for missing page resources ## <FilesMatch "\.(gif|jpe?g|png|ico|css|js|svg|webp)$"> ErrorDocument 404 "<html></html>
  9. Hmm. When I click on anything it just stays on the main page, whether I click on the product details, return policy, privacy policy, etc. This is what you found earlier but I didn't have a chance to look into it yet and now it seems even the product details page will not load.
  10. Okay it looks like they have fixed the http Error 500. This is the email I received from my hosting company support agent: "I've corrected the rest of the missing autoincrement settings for the primary keys in the remainder of the tables that needed them, then reset the password for the admin user and now the site is working as expected. Regarding the apparent discrepancy between the advertised 896 MB RAM available and the specifics of the error message you recorded: your package does indeed support up to 896 MB RAM, but the CubeCart installation specifically limited it, per the following code: admin_klvcct.php 20 ## Include the ini file (required) 21 require 'ini.inc.php'; ini.inc.php 21 ini_set('memory_limit', '256M'); You are of course free to modify this but it should be more than sufficient for the software. The only reason it was hitting this limit was the result of the minor database corruption. Only fixing the database would have fixed it -- throwing more resources at it would just have prolonged the attempt to load the page by a few more milliseconds." I have no clue what he means by autoincrement settings. I wish he would have explained that better to me so I can check into it if it happens again. I am assuming I messed something up with the tables when I copied the review table to my new database. But now that is corrected it seems to have caused another issue: When I click on my product to go the product details page it does not take me there anymore and just stays on the main page.
  11. It was on the login page for the Admin panel. It allowed me to log in a couple times and then just stopped so I assumed it was something my hosting company did because they are still working on it and now want me to fix it. lol. Maybe the rep was putting in the wrong password and got cubecart to block me. I will delete all rows in CubeCart_blocker. Thanks again!
  12. Well, I finally heard back from my hosting company. Apparently their 24/7 support does not work during the weekends. lol. This is what they had to say: "There unfortunately are no error logs on our shared hosting packages; the only available logs are those that are found in the ./logs directory of your webspace, plus the PHP scripting errors that you've already discovered how to collect. Nevertheless, I was able to determine that the cause of the blank page was a missing autoincrement setting for the primary key of, ironically enough, the table named ilmbb_CubeCart_system_error_log in the database. Now that that's out of the way however it's still giving me an invalid username or password error when I try to log in, so I'll try to solve that one next." I tried to log on also and received the invalid username or password error but after trying it 3 times it did finally log me in but since then I cannot get back in. Do you know what file holds the login information? Is it as simple as my being able to access that file to force a login?
  13. Okay I modified the code as you requested but when I went to my site www.ilovemybigbooty.com it now gives me the http error 500 instead of showing the site and no debug code. I noticed also in the error-log that the error was on the $trace = debug_backtrace(); statement (I should clarify I did have debug enabled but it did not show anything so I disabled it to see if the error would go away and after that I could not access my admin panel again to turn it back on).
  14. no I have not been able to get back into Admin Panel to turn on debug mode. I will turn on debug and add the code you provided as soon as I am able to get back into my Admin Panel. I have asked my hosting company 4 times now how to get access to the system logs or if they can look at them and the agent is just ignoring my requests. They do this when they do not know how to do something I am asking them to do. lol. I will take time to call them a little later today and hopefully get some answers. Thanks again!
  15. I'm wondering why it's using so much memory if my first site that I copied all info from isn't crashing. Both sites are almost identical except my first site has 4 products in it and this new one only has the one product. I was hoping if I could increase the memory limit then I could get into the Admin Panel and try updating or reinstalling my paypal extension and/or look for other issues because I am assuming increasing the memory is just a bandaid and I still need to find out why it is using so much memory. Maybe I best wait for my hosting company to get back to me after they look into it before I start changing things and confuse them more. lol. It's frustrating waiting for them to get back to me. Thanks again.
  16. I just found a section on my hosting accounts website that says they set differing limits on different accounts and if exceed the limit my site wont work. That may be what is happening. I emailed them asking what the limits are. But even if I need more memory, doesn't that mean I have an issue somewhere that is causing me to need more memory? I am wondering if my paypal extension is causing issues because it removed the < from the php script again and I had to add that back and shortly after is when the http error 500 started happening. If my hosting company says my limit is 256m how do I get into my Admin Panel to try to remove the paypal extension to see if that is causing issues? Thanks again for your help!
  17. I just noticed in the error log for my latest attempt to access the Admin Panel, it says "Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted" so the change I made to ini-custom.inc.php file did not increase the allowed memory. Should I try placing the memory limit in htaccess file instead?
  18. uh oh. that's not good. I had all those filled in and were working fine. This is a good reminder for me to switch hosting companies sometime soon. The support either has no clue what they are doing or they are rude and unhelpful. I called and they had no idea where to access error logs and said they had to escalate the issue and I will receive an email when the next team have a chance to look at it. That was last night and of course there has been no email yet. I will call them again tonight. The only email I received from them was an email stating they reset my files to two days ago to see if that helps with the issue. I have no idea what files they reset or how much of my work they undid by this. I do not recommend 1 & 1 inois to anyone.
  19. I thought I made all images according to the recommendations but I will double check when I can get back into the Admin Panel. Everything should be exactly the same as my other store under Aprils-choice, even the same images and product. I modified the ini-custom.inc.php file from 256m to 512m but still am unable to log into the Admin Panel and still receiving the http 500 error.
  20. The error-log just showed up and is showing errors in my database.class.php file on line 1009 which is this line: $trace = debug_backtrace(); under Log Sql Errors Section. The error states: PHP Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 64 bytes) in /homepages/1/d236694210/htdocs/clickandbuilds/cubecart/Ilovemybigbootyshop/classes/db/database.class.php on line 1009
  21. Thanks again. I followed the steps to create an error log but no log is showing so I've contacted my hosting provider and they are looking into it. I cannot even get the Admin Panel to appear now. it gives the 500 error as soon as I login.
  22. Update on my reviews table: I was able to successfully copy over all reviews. I guess I just messed up something the first time. I am new to phpmyadmin and sql so I researched a bit and gave myself a quick lesson in both. I am now getting an error when I try to do anything in Admin Panel. The error says: This page isn’t working ilovemybigbooty.com is currently unable to handle this request. HTTP ERROR 500 I read another post from someone getting this error and you advised them to check Php Info for mbstring Multibyte support and mine says Enabled. I also have a message there is an update to Paypal Commerce so I attempted to update that in case that was causing the issue but I got the http error 500 trying to update that also. Could this be an issue with my hosting provider?
  23. Looks like my reply got deleted or I never hit submit. Thanks for the info. I read the link and created the file and then went into Admin Panel and tried to clear my error log again. It still freezes on a blank screen. There was no error_log file in the main folder but this time after I hit the Back button on my browser to get out of the blank screen I checked the error log and it did clear! Yeah! It's not just the Clear Error Log that is doing it. It's also Clear Admin Activity, Clear Email Logs, and Clear Request Logs. Does that mean it's an issue with Cubecart? Also as far as my reviews table, I reverted back to my original database and can now enter reviews so it was something I did when I copied the database over. I've got a few tests I'm going to run and if I can't get it copied over correctly I will just enter them manually. Thanks again for your help.
  24. Thanks! I created the file and when I tried to clear the error log I still got a blank page and there was no file named error_log in the main folder but it did clear the error log so that's great! I set my database back to it's original and I can now add reviews through the admin panel so it must have been something with my copied review table. I will try to copy the database over again. If it fails after that I will just add them manually. Thanks again for your help!
  25. I used phpMyAdmin. I just exported the reviews database and downloaded it to my computer and then imported it to the new domain's database and changed the table's name to reflect the new database. I've never used phpMyAdmin before so I'm not sure if I did it correct. Never used SQL either. I've reversed everything back out again and am back to my original info but I have been having another issue and now I wonder if it's related. When I go into Maintenance and try to clear the system error log the screens goes blank and it just freezes. After I converted everything back to before I copied the review database the maintenance section to clear error log still freezes. I'm not sure how to correct this and am thinking about just reinstalling cc and starting over from scratch.
×
×
  • Create New...