Jump to content

sleepyfrog

Member
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

4,441 profile views

sleepyfrog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Doh! You have found my stupid error! On our hosting we have multiple areas/sites which all have their own 'admins' - so I had renamed the cubecart admin folder with a suffix. Whilst I remembered to change the location for anything referencing it, including our .htaccess set up, I had forgot about the global.inc.php file. The page is now redirecting as it should. (Weird how everything else worked, but hey ho.) No idea why it's started to auto update from the Paypal notifications again - no doubt it'll go funny again the next time they 'upgrade' the hosting. Thank you for all your help - wishing you a Happy New Year and all the best for 2018 :-) Carol
  2. Ok - weird things lol. Enabled debugging and tried again - this time it worked, sort of: Can manually change status from Pending to Processing when going to the order via the Orders option in the left nav bar. However, if you click on the order via the Dashboard > Unsettled Orders link it updates the status ok, but returns the 404 error page as it's adding characters to the URL - admin_MxFTXQ.php#orders - when I assume it should just be admin.php#orders No errors shown in the debugging text and nothing logged in System Logs. I need to verify with the person who handles the orders, but I think it may have also gone back to updating the status to Processing from the code returned by Paypal; if so then I also assume this means it was something to do with the hosting rather than the store code. I'm definately getting too old for all this - maybe 2018 is the year I finally run off to join a circus....... :-D
  3. Thanks - no idea who deleted the code, but uploaded the file from the base code, changed lines from 309 as you suggested, cleared caches and still having the same problem. Happens from either the Dashboard or within the Orders section - try to change an order status from Pending to Processing and just goes to a blank screen. It's not due to multiple windows open as I tried it with nothing open but the store admin. Unfortunately I don't have access to the server logs, just the log Cubecart creates and there was nothing logged at the time I was testing.
  4. This is from line 309 to the end: $tmp1 = 0; $tmp2 = 0; $system = array( 'cc_version' => CC_VERSION, 'cc_build' => null, 'php_version' => PHP_VERSION, 'mysql_version' => $GLOBALS['db']->serverVersion(), 'server' => htmlspecialchars($_SERVER['SERVER_SOFTWARE']), 'client' => htmlspecialchars($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']), 'dir_images' => dirsize(CC_ROOT_DIR.'/images', $tmp1), 'dir_files' => dirsize(CC_ROOT_DIR.'/files', $tmp2), ); $GLOBALS['smarty']->assign('SYS', $system); $GLOBALS['smarty']->assign('PHP', ini_get_all()); $GLOBALS['smarty']->assign('COUNT', $count); $GLOBALS['main']->addTabControl($lang['common']['search'], 'sidebar'); foreach ($GLOBALS['hooks']->load('admin.dashboard.custom_quick_tasks') as $hook) include $hook; if(isset($custom_quick_tasks) && is_array($custom_quick_tasks)) { $GLOBALS['smarty']->assign('CUSTOM_QUICK_TASKS', $custom_quick_tasks); } $page_content = $GLOBALS['smarty']->fetch('templates/dashboard.index.php');
  5. 1) I didn't have multiple windows open 2) The entire code you referenced doesn't appear in my dashboard.index.inc.php at all. The only place where $GLOBALS['session'] is referenced is ## Save notes if (isset($_POST['notes']['dashboard_notes']) && !empty($_POST['notes']['dashboard_notes'])) { $update = array('dashboard_notes' => $_POST['notes']['dashboard_notes']); if ($GLOBALS['db']->update('CubeCart_admin_users', $update, array('admin_id' => Admin::getInstance()->get('admin_id')))) { $GLOBALS['session']->delete('', 'admin_data'); $GLOBALS['main']->setACPNotify($lang['dashboard']['notice_notes_save']); } else { $GLOBALS['main']->setACPWarning($lang['dashboard']['error_notes_save']); } httpredir(currentPage()); } I am running 6.1.1
  6. Thanks for responding. The only errors logged during the time I was testing the system are: Invalid Security Token in /home/cluster-sites/4/m/***.co.uk/public_html/classes/sanitize.class.php on line 149 array_keys() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/cluster-sites/4/m/***.co.uk/public_html/admin_TMo7iI/sources/dashboard.index.inc.php on line 311 I assume these are when trying to manually change the status from Pending to Processing. There are no errors logged with respect to Paypal and why the orders aren't being changed to Processing automatically.
  7. Store version 6.1.1 (can't upgrade yet as lots of changes made to templates) Gateway; Paypal Standard - latest mod Store is registering order but not updating to 'Processing' when payment made and can't manually change as just get a blank screen. Getting paypal notifications through OK if payment refunded - order status changes to Cancelled. Changed timeout to 45 in request.class.php Uploaded latest sanitize.class.php from GitHub Recently installed an SSL on website so checked all referenced URLs are https Anyone any other ideas? It's driving me mad!
  8. (i have got your ini-custom.inc.php in the root folder) Yup - looks like a stingy hosting set up. I shall go and have words .... ;-) Many thanks for your help - we do a tour of the US every year so when we get to your state I shall look you up and offer to buy you a very large beer :-)
  9. Thanks - think it's highlighted the problem When I initially upgraded I got the 'you need to have php 5.4 or above... message Checked my hosting and it said 5.5.8 (or something) installed Checked online and added AddType application/x-httpd-php55 .php to .htaccess error file says (a lot of..) [26-Sep-2016 14:53:02 UTC] PHP Warning: include() [<a href='http://docs.php.net/manual/en/function.include.php'>function.include.php</a>]: Failed opening '/websites/LinuxPackage02/***.co.uk/public_html/admin/sources/element.navigation.inc.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php55/share/pear:/usr/local/php55/share/php') in /websites/LinuxPackage02/***.co.uk/public_html/controllers/controller.admin.session.true.inc.php on line 99 So I assume a) hosting is not 5.4 or above and/or b ) the line in .htaccess is wrong I'll get on to my hosting provider..... :-) OK - 1 problem solved, another appears lol Hosting gave me correct code for the .htaccess file (yup, only 5.2 installed) But this now gives me a wonderful new error message [26-Sep-2016 15:16:18 UTC] PHP Fatal error: Out of memory (allocated 6291456) (tried to allocate 78 bytes) in /websites/LinuxPackage02/***.co.uk/public_html/classes/db/mysqli.class.php on line 211 [26-Sep-2016 15:16:21 UTC] PHP Fatal error: Out of memory (allocated 6291456) (tried to allocate 16 bytes) in /websites/LinuxPackage02/***.co.uk/public_html/classes/db/database.class.php on line 694
  10. Yes - I tried accessing the admin folder direct to see what it would do. I've deleted the admin folder and reuploaded. I've checked that all the files in the CC zip have been uploaded I went through and changed all the permissions to 777 I renamed the admin folder and changed the global.inc file Basically everything I can think of - nothing :-/
  11. ---------- Just done a clean install - same blank page when I try to login to admin
  12. Thanks Alec - I'll give it a go :-) Hmmm - I've downloaded the latest CC zip again and confirm there's only an index.php file and 2 folders - skins and sources - in the admin folder, which I have uploaded again to no avail. Also, if I try and go to the file (or folder) I get The requested URL /admin/index.php was not found on this server. The permissions are set at 755
  13. Thanks for responding. I got this: [26-Sep-2016 13:29:51 UTC] PHP Warning: No callback method defined. in /websites/***.co.uk/public_html/classes/cubecart.class.php on line 290 [26-Sep-2016 13:33:14 UTC] PHP Warning: unlink(/websites/***.co.uk/public_html/setup) [<a href='http://docs.php.net/manual/en/function.unlink.php'>function.unlink.php</a>]: No such file or directory in /websites/***.co.uk/public_html/admin/sources/dashboard.index.inc.php on line 38
  14. Having same problem. created the ini-custom.inc.php file but no error log created
×
×
  • Create New...