Jump to content

hairydog

Member
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

hairydog last won the day on January 31 2018

hairydog had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hairydog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. 2020-07-07 16:05:57 SERVER -> CLIENT: 220 [server].co.uk ESMTP Exim Tue, 07 Jul 2020 17:05:57 +0100 2020-07-07 16:05:57 CLIENT -> SERVER: EHLO www.[domain].uk 2020-07-07 16:05:57 SERVER -> CLIENT: 250-[server].co.uk Hello www.[domain].uk [212.110.172.147]250-SIZE 52428800250-8BITMIME250-PIPELINING250-CHUNKING250-STARTTLS250 HELP 2020-07-07 16:05:57 CLIENT -> SERVER: STARTTLS 2020-07-07 16:05:57 SERVER -> CLIENT: 220 TLS go ahead 2020-07-07 16:05:57 CLIENT -> SERVER: EHLO www.[domain].uk 2020-07-07 16:05:57 SERVER -> CLIENT: 250-[server].co.uk Hello www.[domain].uk [212.110.172.147]250-SIZE 52428800250-8BITMIME250-PIPELINING250-AUTH PLAIN LOGIN250-CHUNKING250 HELP 2020-07-07 16:05:57 CLIENT -> SERVER: AUTH LOGIN 2020-07-07 16:05:57 SERVER -> CLIENT: 334 VXNlcm5hbWU6 2020-07-07 16:05:57 CLIENT -> SERVER: <credentials hidden> 2020-07-07 16:05:57 SERVER -> CLIENT: 334 UGFzc3dvcmQ6 2020-07-07 16:05:57 CLIENT -> SERVER: <credentials hidden> 2020-07-07 16:05:59 SERVER -> CLIENT: 535 Incorrect authentication data 2020-07-07 16:05:59 SMTP ERROR: Password command failed: 535 Incorrect authentication data SMTP Error: Could not authenticate. 2020-07-07 16:05:59 CLIENT -> SERVER: QUIT 2020-07-07 16:05:59 SERVER -> CLIENT: 221 [server].co.uk closing connection SMTP connect() failed. https://github.com/PHPMailer/PHPMailer/wiki/Troubleshooting Is there a way to see the <credentials hidden> that this popup hides?
  2. Nope, just letters (UC and LC) and numbers
  3. Yes, but the server and port settings are correct. It successfully connects to the correct host through the specified port. The pop-up window shows that. What fails is the user authentication. The user details are correct. I set them using paste and paste, so as to rule out any possible typos.
  4. When I tried to set up email sending in the Admn, using the phpmail setting works, but smtp ssl or tls both fail with an error message that says the authentication failed, even though I just pasted the password and username into the server as well as the field in the Admin. The same details definitely work in the webmail, so something odd is happening in phpmailer 6.0.7
  5. I have installed this (on 6.2.5) and when I click the button, nothing happens. The page refreshes. That's all. Where should I look for clues about what went wrong?
  6. bsmithers solution works brilliantly for me. My only regret is that it took me so long to thank him for this. I can't see any reason why it shouldn't be there by default. Is there some down side to this functionality?
  7. I'm not sure whether this is the same requirement. I want to be able to see who bought products. I can get a report that lists orders, but doesn't say what they bought. I can get a list of best selling products, but it doesn't say who bought them. I can get a list of unsettled orders, but until I open each, there is no way to see what they bought. To get this information I have to go through the list of sales and click on each order in turn. Is this really not included in the base system?
  8. I decided not to bother. On reflection, I think I prefer v2 to invisible in any case. It's the internet equivalent of a cut-out figure of a policeman in the shop window.
  9. My own skin. And I think it was all done because I did it. However, it is possible that I missed some component. The fact that it works with v2 and it nearly works with Invisible, just giving an "unable to contact" error made me wonder if the outbound firewall needs an extra destination opened.
  10. Yes, it is all signed up for and set up for invisible reCAPTCHA (though that doesn't seem to stop v2 working) It uses the latest CC but not the Foundation theme. As far as I can make out, all the correct reCAPTCHA bits are in place. It is almost working. Just the failure to connect (which is pretty findamental!) It is at https://www.rosecottage.org.uk/shop
  11. I have recaptcha2 working just fine (it has never given a problem) but invisible recaptcha isn't working. The little reCAPTCHA icon appears at the botom right of the screen, but after a wait, an error message says "Cannot contact reCAPTCHA. Check your connection and try again." The outgoing firewall permits connections to www.google.com www.google.co.uk uploads.google.com www.gstatic.com, but maybe it tries to connect to somewhere else? Any ideas?
  12. I think you have brushed close past the answer. I don't want to use the html required because the CC way is more elegant. Is there an easy way to make CC require an additional field? I'll have a look at the border CSS declaration. I don't remember how or why it is like that. The phone type may not be in the spec, but it works! [later] I decided to take your advice about the required which works better than I had expected. Thanks very much. And I have switched the type="phone" to type="tel" although both do seem to work OK, getting it right is a good approach, really. No idea why there was an !important on line 278. It may be a hangover from a battle with Google Chrome's cacheing!
  13. I found a customer having problems with Stripe payment. It turned out that she had put her mobile number into the Mobile field and left the Phone field blank. And Stripe wanted a 'phone' number! I was puzzled how she had registered without an entry in the Phone field, which is required. When I tried to repeat this by leaving Phone blank and clicking Register I found that instead of a nice error message, I got a white screen 500 error. But nevertheless, the account was created, complete with a blank Phone field. For now, I've removed the Mobile field from the Register screen to reduce the chance of this happening, but the 500 error isn't right. How are missing required fields meant to be handled? The site in question is https://www.rosecottage.org.uk/shop Later: I had a bit of a twiddle about, fixed nothing, but now no 500 error. However, the Phone field still isn't being Required. You can leave it blank and still register. The other fields work just fine.
  14. So effectively, the preview shoots itself in the foot!
×
×
  • Create New...