Jump to content

ChrisColeman

Member
  • Content Count

    100
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ChrisColeman

  1. Probably not because it works for other categories ..
  2. Hi, using the unmodified foundation skin and my own skin, sort is working as it should except for sale_items. In the case of sale_items (POST & GET) the $REQUEST parameters seem to be correct but the response is not. I always end up with a price(high -low) set of data ? Any advice on this? Many Thanks, Chris Coleman. (6.2.2)
  3. Hi, 1) Firstly I had the "Email address already subscribed. Continue if you wish to unsubscribe." , as a javascript alert, this is now ok and I can unsubscribe at this point, but it now gives the guest user a choice. 2) There was a problem with 'subscribed (registered) users' attempting to 'unsubscribe' in that a big red 'you are not subscribed to out mailing list' error message appeared, but that is solved (hacked). 3. So the issue is , link seems to be correct (/index.php?_a=newsletter&action=unsubscribe), but isn't doing what it should do? Actually it works in all circumstances except when used to unsubscribe a GUEST user, therefore if there was an unsubscribe URL which had an email address as part of the query sting I could use that instead, and use it as an unsubscribe link in newsletters. --- Note that newsletter issues appear to exist with the foundation skin too, but I'm tired so will check again tomorrow. There is something else I should tell you but as its a potential security issue maybe you can send me an email address ?? Chris.
  4. Hi, I have just about finished a new skin (and replaced foundation CSS with CSS media queries) . However I have a big issue making Newsletter un-subscriptions work. I have replaced the recaptcha code with my own (clearing up whatever was there before) and that works correctly whenever needed. I can make subscriptions work in all circumstances (user or guest), But I cannot seem to make unsubscribe work. I have seen other posts on this subject and wonder if the issue has been resolved. Chris.
  5. OK, the only way I could make this work is by inventing a new hook .. When the document is fetched by Smarty (At end of function getDocument in cubecart.class . ie. $contents['doc_content'] = ($contents['doc_parse']==1) ? $GLOBALS['smarty']->fetch('string:'.$contents['doc_content']) : $contents['doc_content']; there are no global smarty variables available to assign to the RAW document, therefore the SMARTY tags in the document are replaced with nothing. SO just before that I have included, foreach ($GLOBALS['hooks']->load('class.cubecart.document_source_parse') as $hook) include $hook; Which enables me to use smarty tags in documents (Store Name, Website URL, Address, Whatever). It would be nice if you guys (or girls) could make this hook permanent I guess it could be useful ? Regards Chris. ps. Am i wrong or did CubeCart once have this feature (cc2 || cc3) ? "
  6. Yes that looks about correct. And yes my above comment should be about general debug and not smarty debug (now corrected). I'll track the issue. Thank You..
  7. Hi, There is an option when editing a site document to have smarty tags parsed, which would be quite useful but I cannot make it work. Where should I assign the smarty variables to be included in the documents ? Many Thanks, Chris.
  8. Yes another update .. Finally I have some more info. on this, in the debug environment the problem does not occur ... If I run with 'Store Debug On' then the problem does not occur (caching makes no difference), I soon as turn debug off the problem re-appears. Anyway I'm not too concerned because this only happens on my local test server. In the production environment its 'working as designed'. I just wondered do one of you experts have any ideas why this could happen. Many Thanks.
  9. Yes it was - silly - on my own caching system I automatically clear the cache when caching is inactive. But I don't really know the cause - I restarted coding the skin but the problem remained - Then I cleared the cache Thanks Anyway ..
  10. Hi, Seems that the DataBase encoding is fine .. Smarty Debug shows that the '£' character is being passed correctly - product_id => "11763" product_code => "TLS130" quantity => "1" description => "<p>1/12th scale Quality porcelain man beautifully hand dressed in the Tudor S..." description_short => "1/12th scale Quality porcelain man beautifully hand dressed in the Tudor Styl..." price => "£99.00" name => "Tudor man" Also the following is set - <meta charset="utf-8"> But when I use $product.price in my HTML I still get a strange character .. Any ideas, probably something silly ? Thanks Chris.
  11. Hi, Just upgrading n old V4 to 6.2.2. I have a problem with currency codes USD shows fine, but UKP and Euro puts a ? where the currency symbol ought to be (image attached). I an testing this with 'default foundation skin' so its not likely to my skin that's causing the problem. Any ideas .. Many Thanks, Chris Coleman.
  12. Ok a simple follow up .. Maybe I have a set of variables for a mobile platform, which I need to send to each HTML page. I would like to be able to pass the $_SESSION data between pages (server side) and normally (?) I would use $_SESSION to do that. Maybe I'll use SMARTY to extract the data and send to the page - infact definately I would use SMARTY so I need to be able to get/set the $_SESSION variable within the plugins/hooks system with which I am familiar. How would I hande the $_SESSION array in CubeCart, I'm guessing that its not so complicated but rather than diving into the CubeCart code and then maybe coming up with the wrong answer would appretiate some 'inside info'. Thank You - No Rush - I'm taking a breather until the New Year. Chris.
  13. Ok thats great. I guess i'll leave it until I have more time, then I'll take another look at fixing the missing keys - Not a big deal at the moment as everything is running fine and a lot of spare capacity on the server .. Thank You, Chris.
  14. Yes I think that might just do it ... Oh by the way can i use $_SESSION variables to store variables or does CubeCart have a different methodology? Many Thanks, Chris.
  15. Hi, I recently upgraded a store (6.1.11 to 6.1.13) which is now using PHP Version 7.0.26, it is running well, taking orders and nothing bad showing in the logs. But I recently looked in the 'database maintenance' section and see the following for many of the tables, any ideas - Thanks in Advance - Chris.
  16. Ok well perhaps that was not a good example, what if I wanted to display a different navigation on handheld devices, nothing to do with the width of the platform just a different 'look & feel' ? Chris.
  17. Yes I guess, but media queries can give the size but not the platform. There is a 'handheld' media type but thats rarely usefull because the mobile user-agents rarely use it. If for example I wished to change text size on parts of the page but only on handhelds it is difficult using media queries.. Chris.
  18. I was just wondering if there is anything 'built in" to cubecart which detects if user-agent is a mobile (ie. tablet, phone, etc.. ). I can do that my self but that would be pointless if its already present. Many Thanks, Chris Coleman.
  19. So does someone know the answer ? Or not ? Chris.
  20. When I define an administrator I see 'Link to Customer Account', why would I wish to link to a customer's account , or should it be Administrator's account, and even then what would be the reason to do that ? Thanks and Regards, ChrisColeman.
  21. Well you may be correct, but if migrating from another DB and a lot of images and products need to be uploaded say 1000s then it's not so simple, unless you want to type them all in one by one. There is a better, quicker way using php but it's not straightforward. Chris.
  22. I have the same problem -- i have written some php to do the transfer - Not fully working yet but looking ok. It hooks into the DB of the old store and transfers the products, catalogs and images. I currently have one difficulty to solve but it looks like it could be an error in the CubeCart code, or an incompatibility with latest MySql release, really I'm not sure but the problem occurs even before I transfer any data to the new store - IE. a vanilla installation from CC. Any way let me know if you want help. Regards, ChrisColeman.
×
×
  • Create New...