Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest

V3.0.5 Admin E-Mail Fix in HERE!

Recommended Posts

Guest timecrisis

Hi All,

After reading this post here:

http://www.cubecart.com/site/forums/index....showtopic=13602

It appears that the blank email to the customer is how it works on 3.0.6?

Is this right? Is this only when paying with Worldpay or with PayAPl IPN too?

Should I be manually updating payments?...Should I apply Sir's fix to 3.0.6 too?

Apologies if this is covered else where but the number of cross posts on this is confusing...

If one fo the PHP fairies could chime in and clear this up I would be grateful... :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest timecrisis

Hi All,

OK so it seems that Worldpay is the cause of the blank email issue and they are one and the same...

Is there a chat going on about this elsewhere?

I can't seem to find any other threads with discussion...Only one saying he had reinstalled Sirs Mod...

I am sure brooky said it was all sorted in 3.0.6....

Sorry to drag this thread on and on...someone put it down please...It is the best thing for the poor old thing...

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest gauz

your fix done well for my site. only on language (i'm using nl).

in

$lang['front']['orderSuccess'] = array(



'inv_email_body_1' => "Beste %s,



Bdankt voor je bestelling, je bestelnummer is: %s placed on %s



De transactie was succesvol en we zullen het pakket z.s.m. verzenden .



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Naam: %s

Subtotaal: %s

Verzendkosten (wordt later berekend): %s

BTW: %s

Totaal: %s

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Factuur adres:

%s

etc etc...

there is in nl language. but i didn't recieve in nl language, it stil in english even i order in nl language.

anybody have a same problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest candifloss

HI, Having just upgraded to version 3.0.6 i have a error appears some times when transfering to the payment processor -

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/*****/public_html/store/includes/content/gateway.inc.php on line 265

Its down to this mail mod that was included in this version of CC, Can any one see what the error is

$text = sprintf($lang['front']['gateway']['admin_email_body_1'],

   	 $cart_order_id,

   	 formatTime(time()),

   	 $ccUserData[0]['title']." ".$ccUserData[0]['firstName']." ".$ccUserData[0]['lastName'],

   	 $ccUserData[0]['email'],

   	 priceFormat($basket['subTotal']),

   	 priceFormat($emailShipCost),

   	 priceFormat($basket['tax']),

   	 priceFormat($basket['grandTotal']),

   	 $ccUserData[0]['title']." ".$ccUserData[0]['firstName']." ".$ccUserData[0]['lastName'],

   	 $ccUserData[0]['add_1'],

   	 $ccUserData[0]['add_2'],

   	 $ccUserData[0]['town'],

   	 $ccUserData[0]['county'],

   	 $ccUserData[0]['postcode'],

   	 countryName($ccUserData[0]['country']),

   	 $basket['delInf']['title']." ".$basket['delInf']['firstName']." ".$basket['delInf']['lastName'],

   	 $basket['delInf']['add_1'],

   	 $basket['delInf']['add_2'],

   	 $basket['delInf']['town'],

   	 $basket['delInf']['county'],

   	 $basket['delInf']['postcode'],

   	 countryName($basket['delInf']['country']),

   	 str_replace("_"," ",$_POST['gateway']),

   	 str_replace("_"," ",$basket['shipMethod']));

Many Thanks

Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Man I hate finding bugs in my work. I left out one stinkin period!

Still need to fix the dot in the zip-file! B)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest gear351

This is a known bug from 3.0.5 and i have 3.0.10 and still not fixed?

WTF are you guys doing?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest estelle

@gear351 - Admin emails have been working fine since 3.0.6. If yours aren't working, then you probably stuffed something up in your settings.

PS. You'll receive more help if you can try being a bit more polite.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest darmarat

Hello Everyone

Recently cart was upgraded to 3.0.10

Just wondering if a new customer signs up, (registers) or signs up for the newsletter,

Would they receive a welcome email?

I have tested this out but have had no luck with it.

Also should admin receive notification when someone registers or signs on for newsletter?

Any suggestions would be appreciated ;)

Darcy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Nagaraj Iyer

pls help even after hosting i am not able to get mails. Pls help

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest tsneade

Yes, these are good for 3.0.3 or 3.0.4 with no problem. In fact for those, you only need the lang.inc.php and the gateway.inc.php. Leave the orderSuccess.inc.php alone as the only difference is the version and date in the header.

BTW, if any of you have modified your lang.inc.php files, the only section I changed is the $lang['front']['gateway'] section, so feel free to just copy that into your modded lang.inc.php file and you're golden. :)

does not work on mine??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, these are good for 3.0.3 or 3.0.4 with no problem. In fact for those, you only need the lang.inc.php and the gateway.inc.php. Leave the orderSuccess.inc.php alone as the only difference is the version and date in the header.

BTW, if any of you have modified your lang.inc.php files, the only section I changed is the $lang['front']['gateway'] section, so feel free to just copy that into your modded lang.inc.php file and you're golden. :)

does not work on mine??

What version of CubeCart are you using?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest stevenp0827

Yes, these are good for 3.0.3 or 3.0.4 with no problem. In fact for those, you only need the lang.inc.php and the gateway.inc.php. Leave the orderSuccess.inc.php alone as the only difference is the version and date in the header.

BTW, if any of you have modified your lang.inc.php files, the only section I changed is the $lang['front']['gateway'] section, so feel free to just copy that into your modded lang.inc.php file and you're golden. :rolleyes:

does not work on mine??

What version of CubeCart are you using?

Does it work on 3.0.12 ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Does it work on 3.0.12 ?
Definately upgrade to the latest release, that will likely fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...