Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest taj

Two New Sites

Recommended Posts

Guest taj

Hi

Just launching two new Cubecart sites. One was previously an OScommerce site, and the other a fresh cubecart site. The unusual jewellery site (fresh cubecart) was picked up and ranked by search engines before I'd even submitted it! (I'm using SEF tags which may have helped)

http://www.indiasilverjewellery.co.uk/

http://www.unusualjewellery.co.uk/

If anyone can see any display probs or anything please point them out!

These are actually splinter sites from my main busy site, so I don't have time anymore for template development or anything, so the pages you see are templates created by Grassmeyer design.

The product pictures are not the final ones, so please ignore them!

Very quick installation and fantastic low-cost templates - I would recommend Cubecart to anyone!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest gwizard

WOW !

The first one is awe insipiring.

Jen - I'm drooling :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest vrakas

The Jewellery is a Jewel :)

I like it :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest shandaman

Not bad!!! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

gwiz-- LOL thanks!

The Dark Elegance skin really does look nice and complements your jewellery!

Jen

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest vrakas

Re-visited and got this message ;)

WARNING - Your store will not function until the install directory and/or upgrade.php is deleted from the server.

and a few minutes later the classic skin with only the test product, what happened? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest taj

Re-visited and got this message ;)

WARNING - Your store will not function until the install directory and/or upgrade.php is deleted from the server.

and a few minutes later the classic skin with only the test product, what happened? :)

I don't know - I was going great guns, and then installed the category descriptions add-on. It wouldn't work (tried everything *really* carefully!) and then found I couldn't add anymore categories at all or alter existing ones. Then tried to install the back-up I'd made to remove the categoies mod, and MySql wasn't having any of it - something was corrupted somewhere.

Deleted database and tried a fresh install with existing files (had replaced ones altered during mod) - install worked ok but still wouldn't add category, change anything, or even switch the shop offline. Now I have deleted database, cleared all files off server and trying again with a fresh CC download before I end up appealing to someone else for help!

Something is causing admin to not connect to the database but can't work out what. All db names and usernames, passwords etc haven't changed.

It was working fine before, so I'm not sure where I've gone wrong!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest taj

Re-visited and got this message :)

WARNING - Your store will not function until the install directory and/or upgrade.php is deleted from the server.

and a few minutes later the classic skin with only the test product, what happened? :P

I don't know - I was going great guns, and then installed the category descriptions add-on. It wouldn't work (tried everything *really* carefully!) and then found I couldn't add anymore categories at all or alter existing ones. Then tried to install the back-up I'd made to remove the categoies mod, and MySql wasn't having any of it - something was corrupted somewhere.

Deleted database and tried a fresh install with existing files (had replaced ones altered during mod) - install worked ok but still wouldn't add category, change anything, or even switch the shop offline. Now I have deleted database, cleared all files off server and trying again with a fresh CC download before I end up appealing to someone else for help!

Something is causing admin to not connect to the database but can't work out what. All db names and usernames, passwords etc haven't changed.

It was working fine before, so I'm not sure where I've gone wrong!

Fixed it now - problem with .htaccess file!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest vrakas

Good :)

Its always something simple but we never find it immediatly :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest DMaGee

I love the graphics on this site! Very nice.

D MaGee :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...