Jump to content

New server & messed up admin page


Atechstl
 Share

Recommended Posts

CC ver. 3.0.10.

I just changed servers. I transfered this website and everything appears to be fine but the admin page. The SSL works and you can login to the admin page but there is quite a fiew errors. For example:

Warning: include_once(/home/auntvera/public_html/classes/db.inc.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /z0/auntvera/public_html/admin/includes/auth.inc.php on line 60

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/auntvera/public_html/classes/db.inc.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /z0/auntvera/public_html/admin/includes/auth.inc.php on line 60

Warning: include(/home/auntvera/public_html/admin/includes/navigation.inc.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /z0/auntvera/public_html/admin/includes/header.inc.php on line 57

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/auntvera/public_html/admin/includes/navigation.inc.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /z0/auntvera/public_html/admin/includes/header.inc.php on line 57

Warning: opendir(/home/auntvera/public_html/images/uploads) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /z0/auntvera/public_html/includes/functions.inc.php on line 490

I don't want to reinstall because I have had some mods installed. But however it does seem to be pointing to to the old location. the /z0/auntvera/public_html/ is the new location. And yes I made the changes to the global.inc.php file. I could really use some help because this is a clients website.

Thanks guys

Link to comment
Share on other sites

Never mind, I fixed the problem. After moving servers, I made the correct changes to the global inc file and then I had to use the editconfig tool to change my ssl path. Everything works like a charm now.

Great! Thanks for sharing the resolution. It may help others.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

what exactly did you change in global.inc.php?

I am getting:

Warning: main(/httpdocs/store/classes/db.inc.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\Inetpub\vhosts\google.com\httpdocs\store\admin\includes\auth.inc.php on line 60

Warning: main(): Failed opening '/httpdocs/store/classes/db.inc.php' for inclusion (include_path='.;./includes;./pear') in C:\Inetpub\vhosts\google.com\httpdocs\store\admin\includes\auth.inc.php on line 60

Warning: main(/httpdocs/store/admin/includes/navigation.inc.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\Inetpub\vhosts\google.com\httpdocs\store\admin\includes\header.inc.php on line 57

Warning: main(): Failed opening '/httpdocs/store/admin/includes/navigation.inc.php' for inclusion (include_path='.;./includes;./pear') in C:\Inetpub\vhosts\google.com\httpdocs\store\admin\includes\header.inc.php on line 57

Link to comment
Share on other sites

nevermind!!

haha i found my problem I had the wrong slashes

I was using:

C:\Inetpub\vhosts\google.com\httpdocs\store\admin\includes\header.inc.php

when:

C:/Inetpub/vhosts/google.com/httpdocs/store/admin/includes/header.inc.php

is correct

I used the auto install method to gather the root directory and site relative path cause i couldnt figure out on my own. but it posted the wrong slashes cause its internal ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...