Jump to content
Sign in to follow this  
Guest KeithW

Any Commenticisms? Critiments?

Recommended Posts

Guest EverythingWeb

Just a couple of quick comments, before I dash out...

I think it looks okay, although once it had loaded I was sat thinking more was on its way...

The 'Go' button underneath search box probably wants tidying up a bit, as it has a square white bground.

On the cart pages, top right you have left markup which shows on the page.

Just a couple of things to think about...

Share this post


Link to post
Share on other sites

The site is looking very good. A couple of things to note:

think about changing the default sub cat image from the blue folder to something a bit more interesting

terms of use is too long. do you expect anyone to actually read it?

I think this site is perfect for a membership subscription and the sale of information proprietary to its members. I would offer free sign ups and access only to members of information they can get nowhere else.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest vrakas

Looking good but i agree that the Go button needs correcting :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest KeithW

Thanks for taking a look.

EverythingWeb, when you say...

I think it looks okay, although once it had loaded I was sat thinking more was on its way...

The 'Go' button underneath search box probably wants tidying up a bit, as it has a square white bground.

I assume you're seeing a wide band between the header and the rest of the page, or why would you think more was coming?

I went to the city library today and found that if I toggle Internet Explorer by pressing F11, I get this wide band. I'll post on the appropriate forum to ask for a solution.

I tried to modify the 'Go' button for the better.

On the cart pages, top right you have left markup which shows on the page.

Just a couple of things to think about...

I don't see the markup. Where is it on the page? Could it be the browser you're using? Which browser?

Thanks again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Very interesting...

I see the empty band near the top in IE6, and, toggeling F11 closes it up, or re-opens it. I have never seen this before.

Looking at the site in Firefox/1.5.0.7, the site looks fine - no empty band.

The go button looks better, but has an issue. In FF, there is a black "-" (dash) to the immediate left, and centered in line with the orange button. In IE6, the dash is immediately above the left side of the orange button.

Never seen the "F11" issue...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...