Jump to content

Payment never asks for credit card info...Help, please.


Guest
 Share

Recommended Posts

Using version 3.0.12, This is my problem:

I created a "test," product. Then I registered. I then added the "test," product to Cart, was going thru checkout. I get to the Payment screen and I select to pay with Credit Card. I click continue and get this: "The following errors have occurred.

(99) This transaction cannot be accepted."

It NEVER asked for any Credit Card info. What is wrong, please?

Resolved! With Brooky's able-bodied diagnostics and Authorize.Net tech, the problem/Resolution is:

The "Merchant ID," MUST show the API Login.

Thanks again, Brooky and you, too, roban for trying. Much appreciated.

Link to comment
Share on other sites

what gateway are you using?

authorize.net

And, authorize.net said its a cube cart problem, that it isnt on their end. All I know, for sure, is this: It sure is getting exasperating, trying to get this situation resolved.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...