Jump to content

Killer Skin Login & Register Links Not Working


Guest scott.deluzio
 Share

Recommended Posts

Guest scott.deluzio

I'm using the Killer skin. When using Internet Explorer 7, the login and register links at the top right (under the search box) on my page don't work. You can't even click them. They work fine using other web browsers (IE 5, Google Chrome, Apple Safari, Firefox, etc.). I've even tried it on different computers, but it didn't work on that IE7 either. I tried looking at the source code, but it looked fine to me. Also, considering that the links work in other browsers, I would imagine the code is correct.

Is this a known issue, and if so, is there a fix for it?

Oh, and my site is http://excelzoom.com/store if anyone wants to see what I'm talking about.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest whileycs

I have the same problem.

Did you manage to solve what was wrong?

If you did, can you please post the solution.

Thank you.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest cuber1

Hello Guys,

Having the same issue. Any solution for this would be highly appreciated.

(I believe the issue is with some browsers and not cache, I do believe IE6 is one of the problems)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 3 months later...

This is how I fixed the problem:

In Killer/styleTemplates/boxes/searchForm.tpl I changed the

value="{SEARCHSTR}" size="22" /

to

value="{SEARCHSTR}" size="21" /

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...