Jump to content

Meta data not recorded when entered.


Guest spicewest
 Share

Recommended Posts

Guest spicewest

I have previously entered individual meta descriptions and meta keywords for all of my products but they have vanished. When I re-enter them, and in fact the general meta data, it does not record the change and the boxes appear empty. The only thing that has changed recently is coding for google ads tracking has been added to the site

Any suggestions greatly appreciated.

Link to comment
Share on other sites

Guest spicewest

I'm sorry I am a complete novice at forums. I don't know what you mean but I have added my Cubecart version into the signature box on my profile ...? Version 4.3.6

Link to comment
Share on other sites

:lol: :lol: :lol: Dirty Butter, re: spicewest's last comment, several times I had thought about suggesting to you that you change your advice, "Please create a sig with your setup info." because it sounds like just so much mumbo-jumbo to someone who is not bulletin-board, internet-forum savvy. What does "sig" mean to the uninitiated? Your is advice is great, but I'd suggest getting rid of the terse shorthand, and paste in a more meaningful instruction about creating a signature in their profile. Just a thought ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...