Jump to content

Javascript in header breaking the rest of the page..?


Recommended Posts

I'm working on the following site:  www.ledwholesalers.com/store

 

I'm simply trying to add a banner into the header between the logo and the search box, but the banner I'm using requires me to drop in a JavaScript code snippet.

 

I'm working with a theme called Killer, so I went to /skins/Killer/styleTemplates/global/index.tpl and found the following...

		<div id="topHeader">
			<div id="sessionBox">
				<div style="padding: 15px 8px 15px 15px; margin: 0px;">
				{SEARCH_FORM}
				{SESSION}
				</div>
			</div>
		</div>

So I simply adjusted that like this...

		<div id="topHeader">
        	
            <div id="paypal_bml_banner" style="width:800px; height:66px; text-align:center; margin:0 auto 0 auto;">
            	<script type="text/javascript" data-pp-pubid="1524e6a130" data-pp-placementtype="800x66"> (function (d, t) {
				"use strict";
				var s = d.getElementsByTagName(t)[0], n = d.createElement(t);
				n.src = "//paypal.adtag.where.com/merchant.js";
				s.parentNode.insertBefore(n, s);
				}(document, "script"));
				</script>
            </div>
            
			<div id="sessionBox">
				<div style="padding: 15px 8px 15px 15px; margin: 0px;">
				{SEARCH_FORM}
				{SESSION}
				</div>
			</div>
		</div>

When I did that, the site logo displayed and the banner displayed, but then everything after that was blank white.  The rest of the page wouldn't load at all.  I'm guessing something about that JavaScript snippet is interfering with CubeCart somehow..??

 

I've removed it from that site because that is my client's live site.  I tried to install CubeCart on my local test server so I could play with it there, but I don't have Zend Optimizer or IonCube Loader so it won't run.  I'm going to get that done so I can provide a page that has the banner on it, but in the mean-time if you know any tips to help me with this more quickly I'd greatly appreciate it.

Link to comment
Share on other sites

Welcome angelleye! Glad to see you made it to the forums.

 

Seeing as this is a CC3 store (with interesting products!), I suggest we continue this over at www.cubecartforums.org.

 

I did put this code in my CC5 store and I got a blank area (as defined by the div), but the rest of the page displayed fine.

Link to comment
Share on other sites

Ok, I got IonCube installed on my test server so CubeCart loads now, and it's working just fine for me here.  Of course I would need to style that a little bit but the banner isn't breaking the rest of the page like it is on my client's site.

 

I did notice after I did this that I downloaded the most recent version of CubeCart lite where-as my client is using CubeCart 3.0.16.  As such, I wasn't able to use the same theme (Killer) because it doesn't seem to be compatible with the new CubeCart.  It's just not showing up in the list of skins to choose from in the admin panel when I upload it.

 

Is there someplace I can download 3.0.16?  Googling is just giving me a bunch of old, dead download links.

I guess I can just download all of my client's files and replicate that, but I'll have to get a copy of their DB, too.  Unfortunate that I have to go through all this work just to get a banner to display correctly.  :(



Hi bsmither, thanks for your response.  

 

What is the difference between this forum and the other?  Is the other just for the older version or something?  

Link to comment
Share on other sites

CubeCartForums.org is covering the range of CubeCart from v3 to v5, and includes 3rd-Party solutions as well. CubeCart.com has limited its scope of support to just the core code and functionality of CC5.

 

You will need to download your client's files by FTP as Devellion has decided to rescind the availability of any CubeCart code other than CC5. You would not need to copy the database if the install folder is still on your client's site (hopefully just renamed).

 

(FYI: I added the code to my CC3 store and I still get a good page, but no banner. Again, CC3 and 3rd-Party discussions are over at www.cubecartforums.org.)

Link to comment
Share on other sites

Ok -- found out why I wasn't getting a banner.

 

I have an addon for my Firefox browser, NoScript, and I had not given "where.com", the source of the javascript, permission to execute.

 

Once I gave permission, the javascript functioned fine.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...