Jump to content

Customer Login Issue After removing ssl


farhan1
 Share

Recommended Posts

Customers are not able to login with their accounts after i have removed the ssl checks from the store. It doesnt show any error and redirects to the login page again if provided with the actual email and password. But it shows the error "Login Failed" if the wrong credentials are given.

Help required!

Thanks in advance!

Link to comment
Share on other sites

Would you better describe the actions you took when you say, "I have removed the ssl checks from the store."

 

One of the obscured rejections of a page that has a form on it, is the form having the wrong 'token'. A 'token' is a long string of characters used by CubeCart to prohibit a user from using the browser "Back" button to resend the same form more than once.

 

Based on your better description above, CubeCart might be working with the wrong or different token than the one being sent by the Customer Login form.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...