Jump to content

Fresh CC Lite installation says I have exceeded customer/orders/admin


starchini
 Share

Recommended Posts

Greetings, 

 

I do apologise if this topic has been discussed before, however I have not managed to find it, so far, on this forum. I'm very new to the world of Cubecart and I decided to install Cubecart lite to have a play around with the features and see if it is the eCommerce package for me. 

 

I have successfully installed Cubecart to my domain however whenever I try to look at all the different settings and preferences I get the page "You have exceeded the maximum amount of customers/orders/administrators to continue using CubeCart Lite".  I don't understand how this is possible because I have not even added any orders, let alone any customers or administrators.

 

I am using CubeCart-5.2.5 and I hope there is a simple answer - other than that I will just have to install the cart and hope that the problem doesn't reoccur. 

 

Thank you in advance for any comment,s 

Link to comment
Share on other sites

Welcome starchini! Glad to see you made it to the forums.

 

That is a weird situation! -- no customers, orders, and just you as an administrator -- yet the advisory is displayed.

 

I don't have an answer but I know that a change was made to the database code between CC524 and CC525. (That could be looked into.)

 

Please submit a sales ticket (Contact Us page) to Devellion. In the meantime, there is a demo store you can play around with.

Link to comment
Share on other sites

Hi guys, 

 

Sorry I haven't given an update in a while - I have been working on another project. 

 

Whilst technically I don't understand the issue, I have a feeling that it was the following events which caused the problem - 

 

The first time I set-up CubeCart Lite on the server I forgot the admin password (I got pulled on to doing something else) - So I re-installed CubeCart Lite again over the top, using the same database. I can only assume that this is what has caused the problem. I am going to erase the database and create a new one and start again, hopefully that will solve the issue. 

 

Thank you for all the feedback though - This is my first foray into E-commerce, I've always tried to avoid it because it looks amazingly complex. I'm sure I will be frequenting these forums often asking all manner of *n00b* questions :-)

 

Kind regards, 

 

Starchini

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...