Jump to content
Lordsmorg

First install problem

Recommended Posts

Just installed Cubecart, but in the store settings menu I cant change any settings.

 

every time I click the save button the screen loads a plain white page with no means to go, I click back and refresh the admin page and none of the settings have changed.

 

this is a brand new install, and i've installed this twice on two different servers and both do it

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Different servers" or different servers? Do they have the same configuration?

Anyhow you can see what the problem is by looking in your PHP error log. More info here:

https://support.cubecart.com/Knowledgebase/Article/View/219/42/i-get-a-blank-white-screen-when-i-view-my-store

No doubt once the problem is known it will be easy to fix. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, Al Brookbanks said:

"Different servers" or different servers? Do they have the same configuration?

Anyhow you can see what the problem is by looking in your PHP error log. More info here:

https://support.cubecart.com/Knowledgebase/Article/View/219/42/i-get-a-blank-white-screen-when-i-view-my-store

No doubt once the problem is known it will be easy to fix. 

Its not the store thats white, just the admin page within store settings. (and only after clicking th save button)

I tried on two different servers provided by two different companies, both linux

nothing comes up in the error log at all

Edited by Lordsmorg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Makes no difference. It's how to find the error message regardless if it's whole shop or part.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Al Brookbanks said:

Makes no difference. It's how to find the error message regardless if it's whole shop or part.  

I did already try those steps though (before asking here) I did get an error log on one server and it reference the multiple tabs open security issue, but that warning didnt happen on the second server and no error log was generated

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...