Jump to content
Sign in to follow this  
PedrooNL

Images Not loading well on Product Page after upgrade to 6.2.4

Recommended Posts

After I upgraded to 6.2.4 I have an issue with the images on the Product Page (Foundation) not loading well. Only after refreshing the page they come full size.

Do others have this?

P.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welcome PedrooNL! Glad to see you made it to the forums.

May we have a web address?

And, we would like to know what version of CubeCart you upgraded from.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, thanks for looking into this. I upgraded from 6.2.2.

I found out that 2.cubecart.js in the Foundation skin causes the problem. I brought back:
$('a.open-clearing img#img-preview').load(function() {
in line 4 and
});
in line 14.
Problem solved.

I'm a bit of an amateur in this field. But does this make sense?

P.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello. I have the same problem...  no Image shown on the Product Page... after "F5" refreshing the page ... picture loaded ok! I tried PedrooNL patch but it didn´worked for me. Please, is there any procedure how to solve this issue? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hetzelfde probleem,  in de Firefox browser komt dit probleem bij mij niet voor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...