Jump to content
Sign in to follow this  
JhonMicky

Backup issues.....

Recommended Posts

Posted (edited)

Hello everyone,,

I'm doing some backups before running an upgrade as I am on version 6.1.8. I use the CubeCart admin menu to navigate to Advanced:Maintenance and then click the backup tab. 

The tab shows two backup buttons. When I click either of them, a red bar appears on the top of the screen. It says "Error: Backup failed".

I navigate to the logs mobdro.bio/ luckypatcher.tips/ www.kodi.bio/ section in Advanced:Error Log to see what's happening, but both the Admin and the System logs are empty. 

I'm a bit stuck with finding the issue behind this. I did check that my cubecart user has access to the backup directory in my store directory structure. but what else could it be?

Edited by JhonMicky

Share this post


Link to post
Share on other sites

You may be better off taking an upgrade via your hosting account if it has a backup wizard. The backup and upgrade tool has been improved in more recent versions of CubeCart. 

We provide managed services if you would like us to take this on for you. More info here:  https://www.cubecart.com/technical-support

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is possible it is problems due to lack of server resources allocated by your hosting company - cheap hosting severely restricts certain resources that can stop longer running processes

Ian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...