Jump to content

Recommended Posts

I have been trying to clone our e-commence website over to a new domain which I have been able to do.  when CubeCart gives me the new admin login URL when I go to this I get the 404 page can not be found error.

Can anyone please help with this?

Many thanks

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is no reason why you should be getting a new admin url after cloning a site - this only happens if you incorrectly upgrade a site (unless it is the first time switching from admin.php to admin_abcdef.php). Need to check you only have one admin directory and one admin file and they are the ones set in the config file

Share this post


Link to post
Share on other sites

When making a new site, and not using the setup process, there are a couple of considerations needed: if installing in a sub-folder, the .htaccess file must have the proper RewriteBase value, the web server must have Rewrite URL capability, and the /includes/global.inc.php must have appropriate values. If the files were copied over directly but not from and to the "document root" folder of the web server (that is, from or to a sub-folder), there will be 404 errors.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...