Jump to content
vidmarc

FAQ page showing 404

Recommended Posts

I just pulled up that page and got a bunch of javascript, then the actual message that the store is offline.

So, maybe your hosting provider is injecting some sort of geoLocation script?

The format of the link provided does not follow CubeCart's implementation of the initial URL prior to rewriting it.

The initial URL should be:
https://www.mondo-macabro.com/faq.html

The .html part is important.

Then, this gets rewritten in the .htaccess file to:
index.php?seo_path=faq

CubeCart then uses the value of 'seo_path' to query the database for the actual product, category, sitedoc, or some other page - assuming there is a site document entitled "faq".

From your post, and that the link is malformed, this suggests that the link is not to a sitedoc and the link has been manyally added to the template. Is this correct?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, link is now working - I forgot to add ".html" to the url.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...