Jump to content

php_5inibp.php - producing a blank screen


Recommended Posts

Hi

I have a problem with both opening my store pages and oprening the admin login page - both are resulting in blank white screens.

I've tried option 2 of the FAQs answer to this problem (as I can't load the actual page or store DB) with no change - neither page loads.

Quote

Edit the classes/debug.class.php file and change the argument from "true" from "false" in the __construct method where an ini_set is used to set the value of "display_errors". Then refresh the page to see an error message on screen.

The DB is ok and I can open it in MyPHPadmin. I can also open and edit any of the files in the webspace - I just can't display any of them in the browser.

If anyone has any ideas they would be appreciated pse.

Thanks

Bob

Screenshot from 2022-05-15 15-57-17.png

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

As an experiment, I requested from your site the page:

http://magazin.art86.org/images/general/cvv.gif
and
http://magazin.art86.org/js/common.html

That was received. So, probably nothing wrong with the web server.

I also requested:

http://magazin.art86.org/docs/examples/code_snippet_import.php

This was received. So, probably nothing wrong with executing PHP scripts.

There is some work being done before Debug runs it's __construct() method. Perhaps the problem happens very early when starting CubeCart.

Please follow these instructions and maybe the error will get logged to an error file:

https://forums.cubecart.com/topic/51550-how-to-create-the-error-log/

In the file ini.inc.php, near line 21, there is also a statement that allows or inhibits the display of errors to the screen. Suggest changing this to true.

Edited by bsmither
Link to comment
Share on other sites

Hi

I've created and uploaded the ini-custom.inc.php file but I still get just a blank white browser window. I've also checked the root directory for the files and no error log has been created, so nothing to see there.

I've tried with both Firefox and Chrome and it's the same result for both.

Having said that no error log had been generated, one has now appeared - attached

error_log

I've checked the php version being used and it is version 8.0

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

These are deprecation messages - these will not stop PHP from functioning.

You mentioned running PHP 8. CubeCart is not yet ready to be run under PHP 8.

Please mention the exact version of CubeCart you are using.

Edited by bsmither
Link to comment
Share on other sites

Hi

I'll try and 'downgrade' the php version used. I cannot tell you what version of cubecart it is as I can get into the db via phpmyadmin only and cannot find a reference to version number within any of the tables.

 

Bob

Link to comment
Share on other sites

18 hours ago, bsmither said:

In the file ini.inc.php, near line 55, there will be something like:

define('CC_VERSION', '6.4.4');     // Version Number

 

Hi

Many thanks. I was on version 6.4.4. I've now gone back to PHP v7.4 and am back into the admin pages and upgrading to v6.4.5

Thanks again

Bob

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...