Jump to content

ASiveMAVi

Member
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ASiveMAVi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. hata kodu bu <string name="error_shipping" introduced="5.0.0"><![CDATA[Unfortunately there are no suitable shipping methods available for your order. This may be because the total weight of your order is too high or we cannot ship to your country. Please contact a member of our staff for any further inquiries.]]></string>
  2. product weight= 0.000 yine de hata çıkıyor Aşağıdaki hatalar tespit edildi: Ne yazık ki siparişiniz için uygun nakliye yöntemi bulamadık. Siparişinizin toplam ağırlığı çok fazla sadece gemi ile nakledilebilir,Başka sorularınız için ekibimizin bir üyesi ile irtibata geçiniz.
  3. ağırlık 1 tanımlıyorum 1.000 yazıyor otomatik bu da hata oluşturuyor hatanın giderilmesi için ağırlık tanımı hiç olmayacak benim istediğim bu my site nothing weight my site's admin nothing weight my site's MYSQL nothing weight bunu nasıl yapabilirim ?
  4. ağırlık var olduğu sürece aşağıdaki hatayı görüyorum Aşağıdaki hatalar tespit edildi: Ne yazık ki siparişiniz için uygun nakliye yöntemi bulamadık. Siparişinizin toplam ağırlığı çok fazla sadece gemi ile nakledilebilir,Başka sorularınız için ekibimizin bir üyesi ile irtibata geçiniz.
  5. sitede,yönetimde ve mysql databasede komple kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim ?
  6. translate turkish merhaba arkadaşlar ürün ağırlığıtanımını siteden komple iptal etmek istiyorum ağırlık diye 1 tanım olmayacak nasıl yapabilirim ?
  7. olmadı aşağıda ki hata hala aktif
  8. translate turkish merhaba arkadaşlar ürün ağırlığını iptal etmek istiyorum nasıl yapabilirim ?
  9. thanks very very thanks
×
×
  • Create New...