Jump to content

kurraglen

Member
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by kurraglen

  1. The error log file is huge (nearly 20 meg) but the latest few in it are:

    </scrip in /home/kur49073/public_html/shop/includes/lib/smarty/plugins/function.combine.php on line 163
    [13-Sep-2021 19:19:11 Australia/Sydney] PHP Warning:  File /home/kur49073/public_html/shop/<script src="https://www.paypal.com/sdk/js?client-id=AbbgN73WS7pChj6Os4nx-zJwvwrMwpFirXmxCvWy3M--ooCJZJ9owtS96z0IqDB-9fvgtAidMAzi2P71&currency=AUD&components=messages"></script>
    
    <script>
    
        $(document).ready(function() {
    
            if ($("#ptp").length) {
    
                var amount = parseFloat($('#ptp').attr("data-price"));
    
                if($('.product_wrapper #main_content form .row .row').length) {
    
                    $('<div class="pad-top" data-pp-placement="product" data-pp-message data-pp-amount="'+amount+'" data-pp-style-layout="text" data-pp-style-logo-type="inline" data-pp-style-logo-position="left" data-pp-style-text-color="black" data-pp-style-text-size="12"></div>').insertAfter(".product_wrapper #main_content form .row .row");
    
                } else {
    
                    console.error("PayPal Message Error: DOM Element '.product_wrapper #main_content form .row .row' - Doesn't exist! Please check your PayPal Commerce settings.");
    
                }
    
            }
    
        });
    
    </scrip in /home/kur49073/public_html/shop/includes/lib/smarty/plugins/function.combine.php on line 163

    I can't see any that relates to a skin issue.

    No I don't have debug turned on.

  2. Thanks Brian, Changing the element.js_head.php to what you suggested has rectified the issue! I had a ini-custom.inc.php file in there already from a previous issue and the error log was huge. I downloaded and then removed the error log file and there is no new log file.  Question is, do I leave the element.js_head.php the way it is now, now that it is working or would that cause other issues?

    On another note, you may remember the issue that I had with the review form not working, - 

    well that also is now working as expected. Thanks, for your time and effort.

    Bruce

  3. All I can tell for the PHP version is in the cPanel it says version 7.1

    The element.js_head.php contents are:

    {assign var=js_head value=[ 'skins/{$SKIN_FOLDER}/js/vendor/modernizr.js',
                                'skins/{$SKIN_FOLDER}/js/vendor/jquery.js']}
    {foreach from=$HEAD_JS item=js}
        {$js_head[] = $js}
    {/foreach}
    {combine input=$js_head output='cache/js_head.{$SKIN_FOLDER}.js' age='604800' debug=false}

     

  4. I have a couple of customers reported that when they go to a product page, the shopping cart won't show when clicked or hovered over. I tested it myself and when I go to the product page and add a product to the cart, the cart won't show unless I go to the main shop index page.

    However, if the item is added from the main shop index page, the cart shows. The products are added to the cart but won't show on any of the individual product pages.

    The site is: https://www.kurraglenindustries.com.au/shop/index.php

    Cubecart version is: 6.4.4 using Noodleman V6 skin.

    Thanks in advance, Bruce.

  5. Hi Brian,

    Sorry for the slow reply, had a busy week. I did try what you suggested but no luck unfortunately.

    There doesn't appear to be any errors related to JS or CSS files either.

    Not to worry, I really appreciate your help anyway.

  6. Yes the element.js_head.php file is in the templates folder. Code in it is:

    {assign var=js_head value=[ 'skins/{$SKIN_FOLDER}/js/vendor/modernizr.js',
                                'skins/{$SKIN_FOLDER}/js/vendor/jquery.js']}
    {foreach from=$HEAD_JS item=js}
        {$js_head[] = $js}
    {/foreach}
    {combine input=$js_head output='cache/js_head.{$SKIN_FOLDER}.js' age='604800' debug=false}

    Also there is a file: c40ca.js_head.noodleman_v6_20190831161300.js  in the cache folder.

  7. I have reviews turned on but a customer informed me that he couldn't leave a review.

    When the Write a Review button is clicked, instead of the review form showing, the page scrolls to the top.

    I am operating the latest version of Cubecart  6.4.4 with Noodlemans skin. If I change to the default skin, the reviews are able to be added.

  8. Hmmmm. Bother. What now? Any other suggestions where to look?

    Not sure if related but from the system error logs:

    [<strong>Exception</strong>] /home/kur49073/public_html/shop/modules/plugins/ebay_orders/admin/eBaySession.php:0 - Call to undefined function curl_init()

  9. In debug mode, it is showing an error. Not sure if this is causing the issue, @bsmither

    1 Hack: 1614585575.50860 --- Duration: 943 µs [ERROR - NOT CACHED]
    INSERT INTO `cc2h_CubeCart_system_error_log` (`message`,`url`,`backtrace`,`time`) VALUES ('[<strong>Notice</strong>] /home/kur49073/public_html/shop/classes/session.class.php:608 - Undefined index: samesite','https://www.kurraglenindustries.com.au/shop/index.php?','set_cookie() (session.class.php:721)\n_start() (session.class.php:165)\n__construct() (session.class.php:184)\ngetInstance() (controller.index.inc.php:37)\ninclude() (index.php:20)\n','1614585575');
  10. Hi,

    The last Request Log shows:

    Request Sent (fsock) - http://digitalapi.auspost.com.au/postage/parcel/domestic/service.json from_postcode=2852&to_postcode=2852&length=5&width=5&height=1&weight=1.31
    Response received <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"> <HTML><HEAD><META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-1"> <TITLE>ERROR: The request could not be satisfied</TITLE> </HEAD><BODY> <H1>400 ERROR</H1> <H2>The request could not be satisfied.</H2> <HR noshade size="1px"> Bad request. We can't connect to the server for this app or website at this time. There might be too much traffic or a configuration error. Try again later, or contact the app or website owner. <BR clear="all"> If you provide content to customers through CloudFront, you can find steps to troubleshoot and help prevent this error by reviewing the CloudFront documentation. <BR clear="all"> <HR noshade size="1px"> <PRE> Generated by cloudfront (CloudFront) Request ID: PGcOKdv7uuEH5jYJwWgUHxZPEiNuF0pwygPYauOB8g7AZoA53aVYkA== </PRE> <ADDRESS> </ADDRESS> </BODY></HTML>
     
    I just noticed that there should be a box where the customer can enter there post code to get a delivery cost. That isn't on the page.

     

  11. For some reason where an item is added to the cart, is returns and error:

    The following errors were detected:

    • Unfortunately there are no suitable shipping methods available for your order. This may be because the total weight of your order is too high or we cannot ship to your country.

    I have changed anything (and the item selected is only light), apart from the fact that Cubecart was inaccessible and returned an error. I had our hosting provider look at it and he said that it was an incorrect PHP version which is strange because we hadn't changed it. I also have a problem with the Ebay Orders module which is showing a couple of blank pages. I have sent a message to Alec who developed the Ebay module and am waiting to hear back from him regarding the Ebay module.

    My concern now is the Australia Post module showing that incorrect message.

    Thanks Bruce.

  12. I have Ebay Orders module working Cubecart V6 and up until now both have worked fine until now. The last two orders synced from Ebay don't record any Cubecart order number.

    Any clues anyone? I have attached a screenshot.

    Cubecart version is the latest one. I just updated to the latest Ebay Orders after the first Ebay sale failed to record an order number but after updating to the latest Ebay Orders it is still not recording an order number.

    Screenshot_2021-02-08 Admin Control Panel.png

×
×
  • Create New...