Jump to content

peterp

Member
  • Posts

    292
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by peterp

  1. Hi All, Is it possible to add an video image link into the images for a product as I have a need for the ability to display what the product can do as well as what it looks like. So the product would have a major image and the ability to have as a secondary option that will be a link to something like YouTube or similar video player, also once the video has finished playing the user can go back to my original web page and not stay in the video player. I know that the link could be put into the products description but unfortunately this is not feasible. Hope somebody has seen this before and would appreciate any help. Best Regards, Peterp
  2. Hi All, I have been searching the forums without any success for a report that will print all the price changes by product. I think the best way would be for when the prices are being changed then an audit report is produced when completed. Can anybody tell me whether there is a extension or plugin that does this already. Thanks and Best Regards, Peterp
  3. HI Brian, This works perfectly thank you again very much appreciated. Best Regards, Peterp
  4. Hi All, I have checked the 'hide prices' and the "disable checkout" and have a store that shows product but no prices which is what I want for an unregistered customer however if that customer registers then the best sellers still do not show the prices it shows $x.xx all other prices are shown correctly. What I would like to see is the best seller prices shown as well as the other products prices as normal only when the customer is registered and login customer. If somebody could point in the right direction as to what changes I need to do it would be very appreciated or if there is a plugin or extension that does this Best Regards, Peterp
  5. Hi Brian, Thanks for the help I have sent you a PM with regards to this modification Best Regards, Peterp
  6. Hi All, Is there a way to modify the customer table to have a column that just simply is either ticked or not ticked when the customer tries to register. This ticked column would indicate approval and would be tested at login stage. If at login the approval column was ticked then it would require to be approved by the administrator, if it has been approved then this approval column would be reset to unticked and the new approved customer could login and place an order. When the potential customer fills out the registration form as standard then the approval column would be set to a tick requiring approval, if the unapproved customer tries to login then a message would display stating that shop will be displayed with no prices and approval is required no orders will be taken. The administrator would have to have a email sent to them via the registration process alerting them to the need to use the customer listing selection in the admin section to approve the new customer, this would show up on the customer list display as approved or unapproved. Maybe an email could be sent to the new customer when they had been approved and therefore could make purchases through the store. I guess what I'm inquiring about, is that is this a feasible solution to having approved customers only ordering from the store but not restricting unregistered customers from browsing the store. Any other suggestions would be helpful and also where would have to change the code to get something like this to work. Any help will be appreciated. Best Regards, Peterp
  7. Hi There, Unfortunately this is not so much of an issue its rather a need by the client. I'm still searching for a solution and at this point it is fast looking like that I might have to code it myself which could be interesting as I do not know that much about PHP, SMARTY or html, we will have to wait as see. Best Regards, Peterp
  8. Hi All

    I'm having an issue with your Enhanced Manufacturer Plugin could somebody please answer me from your organization. The problem I'm having is that it doesn't seem to display products which are associated with the manufacturer.

    Some Help would be appreciated from havenswift if possible

    Thankyou

    Peterp

    [email protected]

  9. HI Brian, Thanks for your help I will find another way to achieve the same result Best Regards, Peterp
  10. Hi Brian, Thankyou so much for your patience and help unfortunately I have run out of testing time using the trial version and also this plugin seems to be too unstable for me to recommend it to my clients. Unfortunately this is going to be a complete deal breaker for 3 to 4 of my potential cubecart clients. One thing I did think of was is there a way that we can make an extra advance search selection in the foundation skin that possibly displays under the advanced search selection that will only select a manufacturer for an entered key phase just a thought. Thanks again and your support is greatly appreciated, Best Regards, Peterp
  11. hi Brian, I have attached a text file screen shot of the cubecart_config which shows the row info you requested config array contents.txt
  12. Hi Brian The value in the countries column is null Regards Peterp
  13. Hi Brian, I have attached the whole error debug from the latest test. I have noticed another thing which may or may not mean anything the message I'm getting is that there is "another SEO for the same Item and the system has created one for me" or words to that effect, it might mean nothing Best Regards, Peterp enhance manufacturers debug.txt
  14. HI Brian I have attached a screen shot copied the grey area of the storefront that we are using where we are trying to select a manufacturer and see the products that are in the inventory for that manufacturer There is information below this but it not in the grey area do you need this as well Best Regards, Peterp crius technologies grey area- localhost.pdf
  15. Hi All, I have a client that would like all of his customers to have to submit a application for registration which would need to be approved by the admin of this site. The approval would reply with a login (could be email address) and password and this would then be used to login. Login would be required before any purchasing could be done. Does anybody know whether there is and extension or plugin that would accomplish this. Any Help would be very much appreciated Best Regards, Peterp
  16. Hi Brian, Sorry about the delayed response, I have been doing a little of investigation of my own and have come up with some issues which I think are causing the problem of no products being displayed when a manufacturer is selected from the drop down list. So What I did was completely reinstall the extension and configured it on a totally different PC and surprises surprise it worked as it should so I then compared the settings from this PC to the other PC and found there was no difference. As you can imagine this has become quite frustrating and time consuming, I then by chance decided to search the products in admin using a filter and when the drop down filter was displayed I noticed that there are multiple Manufacturer entries, so I selected the first one and found it displayed no products so I then selected the next entry for the same manufacturer and found no products I then selected the last entry for the same manufacturer a guess what I got all of the products. So my next action was to delete the manufacturer and then I went back into the products selection in the admin and did the same filter and the top manufacturer was deleted but the other duplicates were still there and they don't show up in the manufactures selection in admin. Is they a way of getting rid of these duplicates so that I can start from the beginning. It seems that all of the testing I have been doing hasn't deleted the Manufacturers when I was testing the application. Hope you can help Best Regards, Peterp
  17. Hi Brian, There's no mention of it being locked to a particular domain name or that cannot work with a localhost The module is still in its free 7 day trial but it will end in about another 48hrs that why I'm a little concerned obviously I don't want waste my money unless I can see that is going to do first what is suppose to do and also whether that suit my clients need. Thanks so much for your help it is always appreciated. Best Regards, Peterp
  18. Hi Brian, Thanks for responding, I have switched on the debugging and tried running it all again. On examination of the log there seems to be some errors with reference to the Enhanced manufacturing. I have attached a screen shot what do you think. when I was installing ioncube I had some issues as well but I thought they had been corrected by the ioncube support but maybe they haven't. Would it be worthwhile re installing the ioncube application best regards, peterp Admin Control Panel - localhost.pdf
  19. Hi All, I have just installed this plugin into a localhosted cubecart site but unfortunately I must have missed a setup step somewhere because it does seem to firstly list all of the manufacturers and also if you select a manufacturer it displays the logo ok but displays that there are no products found, which is not right as there are products for this and other manufacturers. Also in the right hand column where there is a box called "Manufacturers" there is a please select when you try this you get just the first manufacturer and nothing else, if you select this manufacturer you get the same result of no products. So is there a setup step that I have forgotten or missed that will solve my issue. Hope somebody can help as this could solve the clients issues Best Regards, Peterp
  20. Hi All, I have a client that has just received a email message stating that the order that has been just created can be managed by following the link e.g. https://ftp.champcoclothing/admin.php?.............. unfortunately when the user follows this link system fails stating the connection isn't private and attackers might be able to steal information. This client has been using cubecart for many years and has no problems previously and has always managed his orders using the link provided. The link that is normally provided is https://www.champcoclothing.com.au/admin.php?............... I have checked with his hosting provider and they have said the reason for the failure is because his site doesn't have an SSL certificate the protects https://ftp type sites which is all fair and correct however my question is what causes an order to create a management link with https://ftp...... when always in the past it has been https://www.champcoclothing.com.au/admin.php?............ Has anybody had a similar problem, any help would be appreciated Best Regards, Peterp
  21. Hi Brian, Over the weekend I have been investigating this issue and finally have found the solution. What I had to do is in the content.homepage.php program was to insert the check for the extra home page and then in the main.php program check for the original home page and that works. In the admin documents tab you still have the original home 'Welcome to....' page but there is an alternate home page created via a snippet that you sent me earlier which is checked in the content.homepage.php program. Thanks very much for your help with this issue always appreciated Best Regards, Peterp
  22. Hi Brian, I have done these changes to my localhost test system and it is closer than what it was so thanks for that, however where the individual images are hard coded I would like to have the images that have been setup in the document tab in admin. I guess what I'm saying is to remove the lines <li style="float: left; list-style: outside none none; position: relative; width: 1100px;" aria-hidden="true"> <centre><img alt="" src="{$STORE_URL}/images/new images/skechers-men.png" style="width: 1100px; height: 377px;"></li> <li style="float: left; list-style: outside none none; position: relative; width: 1100px;" aria-hidden="true"> <center><img alt="" src="{$STORE_URL}/images/source/puma_footwear_-Urban.jpg" style="width: 1100px; height: 377px;"></center> </li> <li style="float: left; list-style: outside none none; position: relative; width: 1100px;" aria-hidden="true"> <center><img alt="" src="{$STORE_URL}/images/new images/Sitemaster-Stone-slide-show.png" style="width: 1100px; height: 377px;"></center> </li> etc. down to line 65 and replace it with the lines from the "welcome home" document tab in admin. I have a snippet has been setup to allow for multiple home documents as suggested by you on the 19th June. which seems to work however the home page document appears after it but with the images are displayed one after each other and do not slider either. These are the images I wish to display at the top. I have attached a text document of my current main.php which is not the live main.php as the client is still using the live one. The current main.php is on a localhost but it is a copy of the live system except for the changes I have done. Hope this helps Thanks for your help very much appreciated Best Regards Peterp workgearselect current html.txt
  23. That's great Brian thanks again for your invaluable help. I had thought of starting from a clean Mican skin if that would be easier. The client also needs to be able to see and modify not only the home page bx-slider but also an extra home page. this extra homepage I think can be done via a snippet and I think I've done this before so I will look for it Thanks again brian Best Regards, Peterp
  24. Hi Brian, The splash screen is not used and could be completely eliminated and the reason the hard coding was done was the client didn't originally want anything to change they have now changed their minds and want to be able to add and delete images in the top part of the screen,hence my reason to revert back to the bxslider. Basically the code that is controlling to top part of the page is to go and be replaced by other scrolling images that the client will determine, they are completely unable to use any programming language. Point taken about using underscores and will use this in the future. Do you want me to attach the plain text file of the program main.php Thanks for the help Best regards, Peterp
  25. Hi brian, I have applied this changes as is suggested in the conversation however there is no change. I did notice that if I run the same documents as in the mican skin but use the foundation skin I get the same result. I did find that the program jquery.bxslider.js did not exist in the foundation skin however the jquery.bxslider.min..js so I used this one which may not be right. After all of the changes have been completed the slider does not slide but does show the last image that is defined in the document content it also advances the dots by 1 beneath the image the direction buttons do not work either. I have attached a listing of the main.php program. The client is using version 6.1.15 and doesn't want to upgrade at this point in time. Hope you can help me please. Best regards, Peterp workgearselect std.docx
×
×
  • Create New...