Jump to content

Claudia M

Member
  • Posts

    847
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

Everything posted by Claudia M

  1. That shows USPS: First Class but still no tracking number. Did remove the All In One Shipping wording. Claudia
  2. Hi, I just updated to 6.0.11 and I am having this issue: 1. I place a test order using print order form as payment method 2. I go into admin and add a tracking number - full URL - in the delivery section of the order 3. As customer I look at my order history. This is what I find Delivery Shipment Tracking Number: All_In_One_Shipping (USPS: First Class) (USPS: First Class) is my Method Name/Description in the All in One Shipping Module No tracking number. Click on All_In_One_Shipping (USPS: First Class) and it does takes you to the USPS tracking site. I must mention, I hate, hate, hate, the wording All_In_One_Shipping showing up anywhere. To me it seems very unprofessional. To that end I have removed {shipping_method} (or wording to that effect) in admin, emails, anywhere I find it. I'm just having trouble with this portion on the content.receipt.php skin file. I did change it in the order summary section. How do I get the tracking number to show instead of the All_In_One_Shipping (USPS: First Class)? Here's my code: {if $DELIVERY} <hr> <h4 class="page-section-title">{$LANG.common.delivery}</h4> {if !empty($DELIVERY.date) && $DELIVERY.date!=='0000-00-00'} <div class="row"> <div class="small-6 medium-3 columns receipt">{$LANG.orders.shipping_date}:</div> <div class="small-6 medium-9 columns receipt">{$DELIVERY.date}</div> </div> {/if} {if !empty($DELIVERY.url)} <div class="row"> <div class="small-6 medium-3 columns receipt">{$LANG.orders.shipping_tracking}:</div> <div class="small-6 medium-9 columns receipt"><a href="{$DELIVERY.url}" target="_blank">{$DELIVERY.method}{if !empty($DELIVERY.product)} ({$DELIVERY.product}){/if}</a></div> </div> {elseif !empty($DELIVERY.tracking)} <div class="row"> <div class="small-6 medium-3 columns">{$LANG.catalogue.delivery_method}:</div> <div class="small-6 medium-9 columns">{$DELIVERY.method}{if !empty($DELIVERY.product)} ({$DELIVERY.product}){/if}</div> </div> <div class="row"> <div class="small-6 medium-3 columns receipt">{$LANG.orders.shipping_tracking}:</div> <div class="small-6 medium-9 columns receipttrack">{$DELIVERY.tracking}</div> Thanks in advance for any and all help, Claudia
  3. In cc6 there is an option in admin/filemanager/documents to create a 404 Page Not found Error document. Are you saying that was brought over when I upgraded from CC5 and it serves no purpose in CC6?
  4. So you are saying change the template file - don't change the file in admin documents. Then why is that option in admin/documents? By the way I changed the template file and it works now. Thanks, Claudia
  5. That is what shows when I remove a character from a working webpage and resend the page. This is not my custom page.
  6. Hi, I accept credit cards thru PayPal. I want to change the styling of the page where the customer inserts their credit card information. The text boxes go the length of the page and I want to make them shorter. Thanks, Claudia
  7. Hi, When I upgraded to CC6 from CC5 I created a document for 404 errors and uploaded thru admin - documents and it worked fine. Now the file has disappeard and the standard is showing not my custom page.How can I get it back? Thanks Claudia 404 - Page Not FoundSorry but the page you are looking for could not be found. (This is what is showing now)
  8. Ok I think i found what you were talking about. The error is [14-Aug-2015 06:11:42 UTC] PHP Warning: Security Warning: Illegal array key "sort%5Bdate_added%5D" was detected and was removed. in /home1/willow39/public_html/classes/sanitize.class.php on line 72 There were a lot of these errors I got it to fix. Copied and pasted the classes/language.class.php from the original 607 into control panel. Eerything works now
  9. found the error log. This is what was in it. [Tue Oct 06 17:18:20 2015] [error] [client 68.180.228.243] File does not exist: /home1/willow39/public_html/images/source/vbso [Tue Oct 06 17:13:01 2015] [error] [client 66.249.67.228] File does not exist: /home1/willow39/public_html/images/cache/vhmp/120 [Tue Oct 06 17:09:00 2015] [error] [client 66.249.67.144] File does not exist: /home1/willow39/public_html/images/cache/vbso
  10. there are no errors in the admin error log in phpMyAdmin. There is no just error_log The following was in the system_error_log : includes/functions.inc.php:148 - Error checking CHMOD with the time 1444081954 Claudia the permissions are set at 755 on the classes/cubecart.class.php and the classes/lanuage.class.php - the files that needed patching in 608
  11. All I did was apply the patches for issues 795, 845 and 846. manually instead of doing a complete upload and now I can't login in to admin and my store won't load. Just blank white pages. I took out the patches and put the files back as they were and still have the same problem. Any help is appreciated. Thanks, Claudia
  12. Thanks, Dodgebill - It was a lot of fun!
  13. Not all the way done. Still need to redo some images on the product pages - but getting there. Thanks to Brian Smithers and Daren Clarke at SenperFi for all your help. Any comments and suggestions, good and bad, are very welcome https://www.claudiasbargains.com
  14. Brian, your link is not working. Claudia Found it Brian ... When to the other forum and when to documentation - Recent Site submissions - 10 latest download submissions Thanks, Claudia
  15. Is there a list of files anywhere that shows only the files that have been changed from version 6.0.6 to 6.0.7? Some of us can't use the upgrade now button in admin as our files may be tweaked. To compare every file for changes would be really time consuming. A list of changed files would be nice. Thanks, Claudia
  16. Hi, I just happened to check my error log today and had over 1200 errors (stupid me cleared the log). I enabled debug and I get the following on the product page. PHP: [Notice] /home1/willow39/public_html/includes/extra/snippet_104bb9b78ffedd542f9177bff9811498.php:1 - Undefined index: JM468 [Warning] /home1/willow39/public_html/classes/catalogue.class.php:1279 - substr() expects parameter 3 to be long, string given On the category page I get this PHP: [Notice] /home1/willow39/public_html/includes/extra/snippet_104bb9b78ffedd542f9177bff9811498.php:1 - Undefined index: JM468 [Notice] /home1/willow39/public_html/classes/seo.class.php:479 - Undefined variable: title I did make major changes to my categories (made some children renamed some) when I upgraded to V6. On the site docs I get this PHP: [Notice] /home1/willow39/public_html/includes/extra/snippet_104bb9b78ffedd542f9177bff9811498.php:1 - Undefined index: JM468 Any help is appreciated, Claudia
  17. Hi, I'm using SemperFi vertical navigation bar, love it, so the dropdown menu is not available. I would like to show my modified breadcrumb bar on the homepage showing just home on it. I use it as a division bar. Thanks in advance for any help Claudia
  18. I can't take the http: out because it happens when I choose which button to use in the Pinterest manage plugins in admin.
  19. Thanks for fast response. It turned out to be the image selected for Pinterest when enabling the mod from the mange plugins in admin. I disabled the mod and all is fine. Seems the address for the Pinterest image was http not https. Claudia
  20. Hi, I've just noticed in Firefox, could be other browsers I don't know, on some of my pages it is showing the gray triangle in the address bar. When clicked the message says some of my pages are not encrpted and are not fully secure. Seems to be mostly on the Product Page. Thanks in advance, Claudia.
  21. the myfoundation2.css is the file I use instead of cubecart.default.css. In fact I don't use that file at all. Is that ok or should I use it instead of the one I created? Thanks, Claudia Where is the css for id="box.session" and others like that?
  22. I have tried to figure this out all day!! How in the world can i change the font size and color for individual parts of the skin. I have copied and renamed the foundation skin and am using the copied skin. I have also created a new ccs file named myfoundation.css where I am placing all my styles that I create. I have added a row to the top of my page and am having a lot of trouble changing the font size and color to log in or register. As this is the first change I am working on I can see me having this problem again in the future. ex. latest products . Here is a link to my my homepage so you can see what trouble i am having. https://www.claudiasbargains.com/ Thanks in advance, Claudia
×
×
  • Create New...