Jump to content

Dirty Butter

Member
  • Content Count

    6,571
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    138

Everything posted by Dirty Butter

  1. I hope I helped a litte, but I don't think I understand some of your comments on my information enough to be any more help. It sounds like you have pin pointed the issue, though. Fingers crossed
  2. Traditional Order# 191215-054313-1929 Found: customer_id for Andrew G found in two tables product_id for product 3866 id from cookie consent session aec49189a8b2d7a2cebbe44114952d5b filemanager file_id for BabyAnimals08042009xxx809.JPG geo_zone id for Middlesbrough image_index product_id product_id in inventory ID in manufacturers subscriber_id order_history_id order_notes order_id for 2012-PC-1903 order_summary for 110327-225820-4075 id for searchst 70190 seo_urls id for aurora-small-green-cream-chenille-beanie-tree-frog I hope somewhere in all this is a clue for you @bsmither !!
  3. I used 442 for Increment Increase to get the CC custom order numbers to resemble what I previously was using with SFWS's Sequential Order Numbers. Just for the record, I scrubbed my database every which way I could think of to get rid of any trace of his plugin before I changed to the upgrade that had COID in it. Last time the outlier number came up was 2019-PC-0754. But this was on Dec. 15, with lots of orders since then. So could you give me an idea of what number I should be searching for? Do I need to wait for the next Alabama delivery to try to find this? (We don't get very many orders delivered to Alabama.)
  4. My issue related to my state's Sales Tax and the COID has not caused any duplicate order numbers. But if I can be of help in any way, I'd be glad to try.
  5. I've forgotten now why Bsmither suggested something slightly different for me some time ago. <p>{$DATA.note_to_customer|nl2br}</p> Ah, looked up |nl2br . It adds line breaks in the email if I had line breaks in my Notes.
  6. I want to publicly THANK @havenswift-hosting for helping our little church with a FREE hosting account! Many years ago I used a series of various hosting companies and ended up leaving every one of them, one after the other, because they were absolutely no help at all if I had any problems - whether the problem was their fault or mine. Ian has time after time gone out of his way to help me with any problems I've had with our CubeCart install over the years. Most of those issues were of my own making, but he has always been super patient and prompt to respond and find a solution. THANK YOU IAN!!!
  7. Thank you Havenswift! That will help our little church's budget considerably!!! Bsmither, I really can't answer that, as I was just asked to set one up. We've had an online presence through one of those template sites that is designed for churches, but it was expensive. The person who set that up years ago didn't realize how easy it would have been to accomplish the same thing with Wordpress and free plugins. Now our budget is strained and they asked me for help.
  8. I need recommendations for a cheap but easy to use host for our church. I'm thinking a simple Wordpress site would work. A place for news, calendar of coming events, and a PayPal donation button for contributions. Some events, such as Vacation Bible School and the children's Christmas play will involve videos and lots of photos, but it would mostly be text with occasional images. It will probably not receive much traffic, as our church already has a Facebook page with live coverage of part of our services and announcement of events. The whole process needs to be simple enough to manage so that someone who is not particularly computer saavy could handle it after I get it all set up.
  9. Open the Setup/db/Upgrade 6.2.7 and 6.2.8 sql queries files. I usually copy/paste the contents of the sql file in the Query Database tab in admin Maintenance.
  10. I'm not the best one to be trying to help, but I can get some answers from you others can use in helping you. First of all, did you get the error trying to upgrade trying to use the Upgrade from within Admin? Or did you upload the zip of 6.2.8 and extract, then run setup? Is your store stock code, or do you have edits to skin or admin files you don't want to lose? It might help to know what version you are upgrading from. If you are not using stock skin, what are you using?
  11. Thanks, Ian! I appreciate you taking the time to comment. I looked at the gtmetrix.com results. As expected, they are much better than the mobile site results Google goes by. But gtmetrix makes their findings explanations a little easier for me to understand.
  12. That's true! So obvious to you, but didn't even occur to me. So now I need to move on to one of the bigger issues the PageSpeed test complained about - scripts that load before the page will complete, like AddThis (the worst).
  13. WBMP is in the list under PHP info GD, but not webp. So THAT's my problem. My only interest in using webp for these constant top and bottom images was that using webp images supposedly speeds up the site.
  14. Having folders in Filemanager doesn't seem to make a difference. Stock site still refuses to "see" the image in Filemanager, whether I add an image folder or delete it.
  15. I just tried uploading one of my webp images on my 100% stock test site without folders in Filemanager with exactly the same result. It crashed Filemanager completely, since there are no folders, with this error message: classes/gd.class.php:118 - Call to undefined function imagecreatefromwebp() Again in stock, I deleted the image and tried uploading it again from the Images tab in a Product Listing. This time it did not crash Filemanager - the existing images show properly in the Images box - but clicking on the webp image shows the NoImage image.
  16. Thanks for the warning on the image. I will clear my image cache and see what I get. Do you have your images in folders or all in Source?
  17. I tried changing a couple of images to webp format and had unexpected results. I was able to upload the webp logo without a problem. So I then tried to upload newpaypal.webp image, which is at the top of every page on https://plushmemories.com/lovie-shoppe. The upload seemed to "hang". I refreshed the page, but got a white page. I refreshed the browser and was able to open any Filemanager folder except the folder I had uploaded the webp image into. I checked via ftp and sure enough the file was uploaded. I deleted it and uploaded the same file via ftp. The Filemanager folder it was in still crashed on trying to access it. So, I changed the skin to use the newpaypal.webp image and it shows! Just to be sure there wasn't something wrong with newpaypal.webp, I then attempted to upload cubecartlogo.webp (at the very bottom of every page) - with the same crash of Filemanager. To summarize - apparently the logo upload worked properly. The Filemanager upload of a webp image seems to have a bug. (PLEASE NOTE - I reverted to newpaypal.jpg, because that folder has some essential images in it and I did not want issues with the live site. But I left cubecartlogo.webp installed at the very bottom of each page, as nothing in that image folder is crucial.)
  18. A cookie associated with a cross-site resource at https://accounts.google.com/ was set without the `SameSite` attribute. A future release of Chrome will only deliver cookies with cross-site requests if they are set with `SameSite=None` and `Secure`. You can review cookies in developer tools under Application>Storage>Cookies and see more details at https://www.chromestatus.com/feature/5088147346030592 and https://www.chromestatus.com/feature/5633521622188032. I saw that looking at the Chrome Developer Tools comments on our site as well. Looks like something CC will need to fix before the next upgrade or maybe now?? Yes, I had to change my Security Settings to allow Social Trackers to get AddThis working again. I thought I had that turned off with an exception for a few sites, like AddThis. I'll fiddle more tomorrow and see if I can find a Custom setting on FF that I like.
  19. I use AddThis to add products to Pinterest, Facebook, and Twitter each time I list something new - that was the 24th. So mine is a recent issue. It was working as-is on Chrome, but FireFox required changing my Security settings.
  20. Wordpress install says browser has it blocked, just as Bsmither suggested. Haven't found setting yet, but thought I would give result there.
  21. Mine is gone, too. But I know it was there on the 24th, after I upgraded to 6.2.8.
  22. I figured it out! It dawned on me why it was not observing the "hide" choice. I renamed the code in my accordion.php to use document naming from the SFWS header file already being used, so active in hooks: <ul class="left"> <li><a href="{$ROOT_PATH}" title="{$LANG.common.home}"><svg class="icon"><use xlink:href="#icon-home"></use></svg>{$LANG.common.home}</a></li> {if isset($HEADER_DOCUMENTS) && count($HEADER_DOCUMENTS) > 0} {foreach from=$HEADER_DOCUMENTS item=header_document} <li><a href="{$header_document.doc_url}" title="{$header_document.doc_name}" {if $header_document.doc_url_openin}target="_blank"{/if}>{$header_document.doc_name}</a></li> {/foreach} {/if} {if isset($CONTACT_URL)} <li><a href="{$CONTACT_URL}" title="{$LANG.documents.document_contact}">{$LANG.documents.document_contact}</a></li> {/if} {foreach from=$HEADER_DOCUMENTS_LIST_HOOKS item=list_item} <li><a href="{$list_item.href}" title="{$list_item.title}">{$list_item.title}</a></li> {/foreach} </ul>
  23. I think you are right about not honoring the "show link in storefront". Stock admin Document has a box to show or not show. The more I think about it, I think I'm going to have to edit some SFWS code somehow so my accordion.php file calls a SFWS document position. I have 4 choices - Header, Footer, Side 1, Side 2. I'll see if I can get the Side 1 to work somehow.
×
×
  • Create New...