Jump to content

vidmarc

Member
  • Posts

    833
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vidmarc

  1. Is there a reason for this? Upgraded to 6.2.2 and switched to Foundation skin (from Blueprint).
  2. Is there somewhere I can set the default text colour for every product? I'm seeing this in the element inspector: <div id="product_info" class="content active" itemprop="description"> It seems to be inherited from "body" - > foundation.css line 60
  3. Thanks - I've searched and searched, but which template will I need to modify?
  4. I've just checked my new installion and I'm seeing a lot of system errors. Any suggestions?
  5. It was just 12 low size (150k) jpegs. It's a mystery.
  6. How would I go about doing this? I'd like to split the header 50/50 with the logo and the search box.
  7. Could we all collaborate on making a simple "How To" guide?
  8. Is this on the server? Could Cubecart be having problems with bulk images uploads and processes?
  9. Is there some sort of guide for making changes to the colours of the Foundation theme?
  10. Does anybody know why this might be happening? I guess it's a server issue of some sort, but it has happened twice now.
  11. Thanks for that :) By the way, how do I say thanks to posts on this forum?
  12. Is there a way to add coloured background "blocks" - preferably with rounded corners - to parts of the product description? I need certain parts of the description to stand out.
  13. Since upgrading, any new settings changed in Admin keep reverting back. Is there a way I can stop this happening? Is this also something related to the "safe settings" option in global.inc? If so, could a "master switch" be added to the admin section so we don't have to keep making changes to global.inc via ftp?
  14. Here's what I'm seeing: Do I need to reduce the number of rows?
  15. How would I go about doing this? I currently have it in the Copyright footer. It would be very useful if Documents had a "Right Sidebar" display option :) --- CC6 / Foundation
  16. Still having problems getting site back online. When looking at the root folder via ftp I'm now seeing a file called ".viminfo". Any ideas what this could be? The Cubecart ".htaccess" file is still in place.
  17. No scripts are running at all. Must be a server issue. I called the hosting company and they said they would roll back to a previous version of my site. Not sure if that will help?
  18. I managed to change the skin by changing "false" to "true". Do I need to change it back? Will it affect anything if I leave it?
  19. If it's in Admin, I can't access it. I can access the server via ftp only.
  20. It was set to Blueprint, but selecting Foundation and saving still defualts to Blueprint. Help!
  21. Strange. Any suggestions? I cannot login to admin either. It was OK one minute, then this. I uploaded a batch of product images to "images/source" and then the site reverted to a white page. Or could it simply be a coincidence? mondo-macabro.com
  22. How do I link images to the catalogue import tool? Thanks,
  23. Have you seen this? https://www.printfriendly.com/ The basic Cubecart menus should be able to handle what you have set up, with no external menu coding needed.
  24. Foundation skin. What's the best way to keep the changes after updating? A child theme?
×
×
  • Create New...