Jump to content

foz1234

Member
  • Posts

    246
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by foz1234

  1. shall i change this back to or is it safe to leave as a temporary fix?
  2. i am happy to say i think that's worked Al the new order has changed to processing and admin email received. that's with the IPN settings turned on in PP and the csrf set to false
  3. No Al i get this message now which i don't remember seeing before in the customer checkout Many thanks for your order! The order status is currently pending but it will automatically update to processing once payment is confirmed. Normally this is automated and will happen within the hour but please do contact us if you require more information. nothing in the transaction logs, Order status for admin email notifications set to - processing so no email from the store, still showing as pending in unsettled orders FYI i turned off the IPN settings in PayPal as you said they are not needed. just checked the IPN log on PP this time i did not get a http response code 200 it was blank i maybe should have left the IPN settings to on the status no says off i will test again with it turned on
  4. no Al, mine is on every payment, Payments are being made via PayPal i get email from PP but CC not changing to processing and sending emails out, has worked fine when i was on 6.1.1 until i updated to 6.1.7 on Friday. i too wouldn't know how to turn CSRF on or off lol
  5. Hi Al, if you would like me to test a with a purchase on my store i am happy to test, if you tell me what you would like me to change.
  6. Thanks Al, it maybe purely coincidental but i did not have any PP issues until i updated from 6.1.1 to 6.1.7 on Friday. if i compare the IPN messages before and after the upgrade i don't see any difference they all say sent and no reattempts the url is the same
  7. Hi Keat, not really helpful to your problem but just to let you know my Statistics is working as expected either with or without ini-custom.inc.php. i expect you have tried this but have you cleaned shop cache? in admin dashboard advanced i have noticed i don't get any php info up just a blank screen nothing to do with your issue but i just noticed it was empty.
  8. Yes DB, HTTP response code 200 the ones that got through prior to upgrade still say 200, in fact i don't see any difference between the ones that got through and the ones that didn't which would indicate to me it was a CC issue. even the 3 that went through over the weekend before logging into PayPal and entering the IPN url (when PayPal say IPN was switched off) seem to have sent to the correct IPN Url.
  9. yes and the https://www. is yours working now DB? i am receiving the payments but no ipn from paypal to my store so staying at pending until i manually change to processing but no transaction logs in cc
  10. I can confirm this still is not changing the pending to processing after payment has been made and editing the /modules/gateway/PayPal/gateway.class.php as brian has suggested and adding the IPN url into PayPal https://www.example.com/index.php?_g=rm&type=gateway&cmd=call&module=PayPal
  11. if turn on and left blank and just click save i get error message - You must enter a properly formatted URL into the Notification URL field in order to activate Instant Payment Notification. if i enter storeurl/index.php?_g=rm&type=gateway&cmd=call&module=PayPal i get the same error message I've now entered https://www.example.com/index.php?_g=rm&type=gateway&cmd=call&module=PayPal format and its excepted it. not saying its working but PayPal's site excepted it.
  12. i am under the impression the PayPal Plugin should enter it all in for you however mine was switched off and blank i never remember filling this in before if the we to edit the /modules/gateway/PayPal/gateway.class.php as brian has suggested From: 'notify_url' => $GLOBALS['storeURL'].'/index.php?_g=rm&type=gateway&cmd=call&module=PayPal', To: 'notify_url' => $GLOBALS['storeURL'].'/index.php?_g=rm&type=gateway&cmd=call&module=PayPal', i assume the IPN settings would be https://www.example.com/index.php?_g=rm&type=gateway&cmd=call&module=PayPal in PayPal's IPN setting feild?
  13. what is the IPN url, I've spoken to PayPal they told me to ask on here lol i tried the domain but seems there should be some sort of extension on the end
  14. hmm i think I've figured out why i am not getting an email when the order has been placed it is still showing as pending, the Order status for admin email notifications is processing. nothing showing in transaction logs for the payment either although they are paying with PayPal as I've received confirmation from PayPal the order has been paid? i put a dummy order through using my wife's email address and as a customer i didn't get an email after placing the order or as the admin, as soon as i changed the status to processing both customer and admin received there emails. so it would seem not to be a problem with smarty/email but the problem seems to be the payment gateway processing the order. found other thread about this now, edited From: 'notify_url' => $GLOBALS['storeURL'].'/index.php?_g=rm&type=gateway&cmd=call&module=PayPal', To: 'notify_url' => $GLOBALS['storeURL'].'/index.php?_g=rm&type=gateway&cmd=call&module=PayPal', but seems this has not worked still showing as pending in the admin not processing.
  15. i can now confirm the none sending of emails problem still exists without the microdata plugin activated or content.product.php & element.product_reviews.php files being installed, i have now added ini-custom.inc.php into the root directory. i will put an order through to test it and hopefully see what is going on.
  16. Hi Brian, i only assumed it was smarty, due to not receiving the email after a purchase from our store and i thought the microdata plugin uses smarty and that's not working seemed to coincidental. i have attached the 2 files that Ian me sent over for the Microdata plugin that he edited and tested himself and says working 100% on 6.1.7 once i put these files into my stores foundation templates and turn on the microdata plugin v1.1 for php 5.6 and above (i am running php 7.0) i get error from the structured data testing tool, its hard to test a purchase to see if i get emails while the files are not installed until someone makes a purchase. i just assumed it was Smarty Brian to be honest, unless its the microdata plugin and or templates crashing smarty? element.product_reviews.php content.product.php
  17. i had edited the completed email template in older 6.1.1 version of CC not touched it in 6.1.7 i have now since reading your post reinstall/imported the stock email templates through the admin panel, the structured data testing tool is still not working as it should so i assume means smarty is still not working correctly. I've just turned off micro data plugin in and put back stock templates back just to eliminate the possibility of its something in there causing the email issue. tested url with the structured data tool with stock templates still had error cleaned store cache now getting no errors with structured data testing tool and getting meta. this is very odd.. Ian says he's tested the microdata plugin and its working fine on 6.1.7 he's even sent me his 2 edited files, i have the 1.1 version for php 7.0 but its looking to me now its this causing the smarty to crash.
  18. i think i may have a smarty issue after upgrading from 6.1.1 to 6.1.7, i assume this would explain why the microdata plugin is not working as well? we had a purchase last night from the store but didn't receive an email confirming this, only received a PayPal notification email from PayPal, i checked yesterday after the update that emails were working in the store's admin settings advanced test email. I've tested this again this morning the test email sends from the admin panel. Nothing in the error logs, if i run the store in debug mode i don't get any errors either any ideas? added: interesting not sure if related but just had this error pop up in logs [Notice] /home/xxxxxx/public_html/admin_xxxxx/sources/settings.index.inc.php:130 - Undefined index: path Thanks
  19. Has something changed in cubecart 6.1.7 that would affect the google schema.org microdata plugin working correctly? i have edited the new 6.1.7 content.product.php and element.product_reviews.php as per instructions (twice now and checked quite a few times) that I've done on different occasions after upgrades in the past but when checking a product with the structured data testing tool it does not appear to be working as it should.
  20. after reading this thread i can confirm its the same for me, tested on ff as a guest when i select secure payment it doesn't proceed, if i log in its fine. i am using/testing the invisible recaptcha recommended with site & secret key
  21. Hi Al thank you for your quick response and hard you do to bring us all CC do i just change {include file='templates/element.product.vertical_gallery.php'} to {include file='templates/element.product.horizontal_gallery.php'} ?
  22. Hi just wanted to check, I've just updated from 6.1.1 to 6.1.7 everything seems to have gone well so far, apart from in products the pictures are stacked vertical not horizontal under the larger product picture like they used to be. I've cleaned shop cache and browser cache but still they looks odd. i don't mean the main picture is the wrong way around but the small ones you hover over are now vertical on the left of the main picture not underneath where they used to be is this correct?
  23. that's great news, thank you again Brian
  24. off topic slightly, upgrading from 6.1.1 to 6.1.7 am i better doing the upgrade through softaculous/cpanel, or through the admin shop upgrade or via ftp? Thanks
×
×
  • Create New...