Jump to content
Sign in to follow this  
robertbell

Cookie text and toggle missing

Recommended Posts

Just upgraded from 6.2.0 to 6.2.1 -- did we lose the setting to enable or disable the cookie warning? Wasn't it on the features tab of store settings? I had the cookie warning enabled on sojourner.biz, but now all I see when arriving with a cookie-less browser are accept and block buttons with no text explaining what is (are?) being accepted or blocked.

image.png.e6f4f3a03c8632d140d641957e66c059.png

Edited by robertbell
typo

Share this post


Link to post
Share on other sites

41 views and no replies -- is nobody else seeing this on 6.2.1?

In any case, for now I've commented out

{include file='templates/box.eu_cookie.php'}

in main.php and main.checkout.php.

Share this post


Link to post
Share on other sites

We need to check on a few things:

* Using an external database management utility, view CubeCart_documents. There should be a column named 'doc_privacy' with a default value of '0'.
* In admin, Documents, there should be a column in the table for "Privacy".
* One of those documents must be selected to be the "Privacy" document.
* In the file /language/definitions.xml, in the "notification" group, there must a phrase for "cookie_dialogue".

Let's check on these items first, then proceed if nothing above needed attention.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, bsmither said:

We need to check on a few things:

* Using an external database management utility, view CubeCart_documents. There should be a column named 'doc_privacy' with a default value of '0'.

Check


* In admin, Documents, there should be a column in the table for "Privacy".

Check


* One of those documents must be selected to be the "Privacy" document.

Was not. Is now.


* In the file /language/definitions.xml, in the "notification" group, there must a phrase for "cookie_dialogue".

Yep.

Let's check on these items first, then proceed if nothing above needed attention.

 

Happier now.  But is there still a switch to turn the question off? If so, where?

image.thumb.png.e03ee918ed315160381cdf3953e68206.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

In admin, Store Settings, Extra tab, GDPR section, "Cookie Compliance Dialogue".

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have all checkt and okay, but the cookies tekst stil not working. I have only the accept and block button. The version is 6.2.2

Share this post


Link to post
Share on other sites

In the skin template file box.eu_cookie.php, make this edit:

From:

   </form>
</div>
{/if}

To:

   </form>
</div>
{/if}{debug}

When you next ask for a page, your browser will want to show a popup window.

That window will show all the variables assigned to Smarty when this template is rendered.

In the left pane, look for $COOKIE_DIALOGUE_TEXT and verify the value assigned to it. If there is an empty value or null, or the variable isn't present, we need to look elsewhere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No it's in Caps

For your information. I have this problem by a couple of webshops, the are updated from older versions. But when I install a new fresh version, I have this problem not.

So I have look to the differents between, but with no results

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks that worked, one thing is I have not got in the extra tab??

On 6/15/2018 at 12:41 AM, bsmither said:

In admin, Store Settings, Extra tab, GDPR section, "Cookie Compliance Dialogue".

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please examine the names of the files and folders where CubeCart is installed.

If you have more than one folder that has admin as its name or the start of its name, then you may be executing a version of CubeCart's administration code that is not the latest version.

Also check in the admin, Customer List, for the presence of a "GDPR Tools" tab.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have 3 Admin!!

1 admin

1 admin3kyypp

1 adminradbud

what one shall I delete?

 

OK all sorted now, updated shop files and folders and working fine...Thanks

Edited by MJPMalc
Problem fixed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...