Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

priory

Upgrade to 6.1.10 problems

Recommended Posts

Hi

Just manually upgraded from 6.1.8 to 6.1.10
seemed successful, can access admin via my desktop and notebook but the site is showing "not secure" and no padlock in the address bar but I cannot access my admin page using my Ipad (404 error)
don't know that it makes any difference but  the version is also still showing 6.1.9
The site is functioning ok but something is not right.

Paul

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

If it's still showing 6.1.9 then it can't have the new version files. You'll need to upload again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tried again but no change, didn't get the upgrade option.Restored to 6.1.8 and now I can't access the shop, see screenshot,59bd17eea41c5_shopscreen.PNG.5020d43e7f3bb7215547de31826f23c2.PNG but I can still access the admin.

 

Ignore access to the shop, I cleared my chrome cache and can now access the shop
I am now back to 6.1.8 but still getting the "not secure" in the address bar?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

On the warning that is shown, click the Advanced link. You should be given an opportunity to learn more about the certificate -- specifically the Common Name and Alt Name that the cert was created for.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks bsmither

I don't know what I have done, my site is no longer accessable, 404 error
My host ( hostgator) is saying something about the SSL  but he could not help me.

"If you have a site with some eCommerce functionality, you would need an SSL attached to the domain. It looks like you do not have one, are you aware of this"

It is something I have done but I don't know what, can I revert back again to a recent backup version and try again, I cannot get the setup to run when I use the 6.1.10 zip files

 

Should mention, I still have full access to the admin

Can u please try to access my shop, I think it has come back to life

www.priorypolishes.co.uk

Thanks

Paul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks ayz1
I can now access both my admin and my store, still showing ver. 6.1.9 though. can't seem to get it to upgrade to 6.1.10

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Look in Maintenance > Upgrade tab and look at the list further down. Is there an entry for 6.1.10 (look at dates)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still only showing 6.1.9, Fridays date, which means yesterdays attempts may not have worked.
I may consider rolling back to 6.1.7 and starting again but everything seems to be working now.
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you are not getting an upgrade warning on your dashboard have another look at the upgrade tab. If the upgrade was sucessful then it shows further down the list as shown below. If that isn't there then looks like you have had an issue with the upgrade.

 

Picture1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

You are correct, it is there lower down, I never saw it, I assumed that they were in date order, latest at the top.

Looks like I am up to date... until the next time :-(

Thanks again, 

Paul

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...